Lubelskie Forum Motoryzacyjne

OFF-TOPIC - Jest tu jakis Rzeznik??

ceber6 - Czw Gru 13, 2007 20:59
Temat postu: Jest tu jakis Rzeznik??
jak w temacie na jutro trzeba mi rzezznika do ubicia świni

pilne

Spawos6 - Czw Gru 13, 2007 21:28

walisz mlotem w glowe i podcinasz gardlo zeby sie wykrwawila i tye :) hehehe :D
ceber6 - Czw Gru 13, 2007 21:39

bo jutro musze ubic a facet co sie tym zajmuje nie ma czasu i lipka trza bedzie samemu jakos :D
marcinos6 - Czw Gru 13, 2007 21:48

spadłem z krzesła <lol> <lol> <lol> <rotfl> <rotfl> <rotfl> :P





pojedz do Publimaru i kup sobie gotowa już martwa i pocięta <mrgreen>

daniel_w - Czw Gru 13, 2007 21:54

arsen napisał/a:
<lol> nie no padłem :) płacisz?? to kumpla wysle on lubi anesteze <lol>

[ Dodano: 2007-12-13, 21:30 ]
Spawos napisał/a:
podcinasz gardlo zeby sie wykrwawila i tye
ee morderco :) nie podcinasz tylko przebijasz nad mostkiem do serca by cała krew z miesa wypłyneła.... ;) i była na kasznka :)


Racja. Musi się dobrze wykrwawic, bo mieso bedzie syfiaste i sie łatwo psuc bedzie. Trzeba trafic w aorte, wtedy serce pompuje krew a ty z kubeczkiem i na kaszane!

Bagio6 - Czw Gru 13, 2007 22:04

widze sami rzeznicy na forum <mrgreen>
Misiek_lbn6 - Czw Gru 13, 2007 22:06

Bagio wnieś coś do tematu może a nie o tak o <mrgreen>

ja technik kuchar jestem, moge zrobić z niej jajko na bekonie <rotfl>

marcinos6 - Czw Gru 13, 2007 22:13

a pytał się ktoś wogóle świni o to czy chce być przerobiona na kiełbasę ? <rotfl>
Bagio6 - Czw Gru 13, 2007 22:15

Misiek_lbn napisał/a:
Bagio wnieś coś do tematu może a nie o tak o <mrgreen>

ja technik kuchar jestem, moge zrobić z niej jajko na bekonie <rotfl>

przepraszam, nie znam sie na ubijaniu <mrgreen> :D

polll6 - Czw Gru 13, 2007 23:18

nie ma to jak swiateczny klimat :D podoba mi sie ten temat hehehehe
Spawos6 - Czw Gru 13, 2007 23:30

a tam w kubeczki :D lapac :D hehe

UWAGA MOCNE FOTKI !!

http://rajdowiec.pl/rzeznik/DSC06705.JPG
http://rajdowiec.pl/rzeznik/DSC06706.JPG

marcinos6 - Pią Gru 14, 2007 08:08

Spawos napisał/a:
http://rajdowiec.pl/rzeznik/DSC06706.JPG



ciagną, ciagną aż dym uszami im idzie hehe <lol>

ceber6 - Pią Gru 14, 2007 10:39

marcinos napisał/a:
pojedz do Publimaru i kup sobie gotowa już martwa i pocięta


moze i to dobry pomysl ale poco mam przeplacac i w ciemno kupowac? jak mam pewna swinke zalatwiona tylko koles co bije niema czasu dzisiaj tylko dopiero w srode:( a ja chce jeszcze wyroby przed swietami zrobic i trzeba dzisiaj ewentualnie jutro
Dzieki za podpowiedzi przydadza sie. ale fotek nie bedzie z uboju jak bede zmuszony sam z kumplem bic
Troche wiem jak to sie robi bo kiedys jezdzilem z tatą i widzialem jak sie bije ale to bylo dawno i pozapominalo sie co nieco
Ale wędlinka bedzie miodzio niema to jak swojskie wyroby :D

[ Dodano: 2007-12-14, 11:15 ]
UFFFF udalo sie znalazlem Rzeznika :) jutro bicie o 9.00 a pozniej zajedziemy na tor (bez mięsa)

Temat chyba moznaa zamknac ?? <hejka>

pawel - Pią Gru 14, 2007 12:03

http://www.smog.pl/wideo/...inie_na_wsiach/ masz przyklad jak to robia w chinach
daniel_w - Pią Gru 14, 2007 12:33

pawel napisał/a:
http://www.smog.pl/wideo/6936/tak_zabija_sie_swinie_na_wsiach/ masz przyklad jak to robia w chinach


O Matko! Ta świnia nie była zamroczona tak jak powinna. Koleś źle siekierą przyłożył raczej i zamiast podcinać jej całe gardło powinno robić się tzw. kłucie wykrwawiające.

ceber6 - Czw Sty 10, 2008 17:21

uwazam temat za zamkniety:D <spoko>
polll6 - Czw Sty 10, 2008 17:36

smakowalo :D ??
ceber6 - Czw Sty 10, 2008 18:26

niom jeszcze mam troche :G

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group