|
Lubelskie Forum Motoryzacyjne
|
|
OFF-TOPIC - Jest tu jakis Rzeznik??
ceber6 - Czw Gru 13, 2007 20:59 Temat postu: Jest tu jakis Rzeznik?? jak w temacie na jutro trzeba mi rzezznika do ubicia świni
pilne
Spawos6 - Czw Gru 13, 2007 21:28
walisz mlotem w glowe i podcinasz gardlo zeby sie wykrwawila i tye hehehe
ceber6 - Czw Gru 13, 2007 21:39
bo jutro musze ubic a facet co sie tym zajmuje nie ma czasu i lipka trza bedzie samemu jakos
marcinos6 - Czw Gru 13, 2007 21:48
spadłem z krzesła <lol> <lol> <lol> <rotfl> <rotfl> <rotfl>
pojedz do Publimaru i kup sobie gotowa już martwa i pocięta <mrgreen>
daniel_w - Czw Gru 13, 2007 21:54
arsen napisał/a: | <lol> nie no padłem płacisz?? to kumpla wysle on lubi anesteze <lol>
[ Dodano: 2007-12-13, 21:30 ]
Spawos napisał/a: | podcinasz gardlo zeby sie wykrwawila i tye | ee morderco nie podcinasz tylko przebijasz nad mostkiem do serca by cała krew z miesa wypłyneła.... i była na kasznka |
Racja. Musi się dobrze wykrwawic, bo mieso bedzie syfiaste i sie łatwo psuc bedzie. Trzeba trafic w aorte, wtedy serce pompuje krew a ty z kubeczkiem i na kaszane!
Bagio6 - Czw Gru 13, 2007 22:04
widze sami rzeznicy na forum <mrgreen>
Misiek_lbn6 - Czw Gru 13, 2007 22:06
Bagio wnieś coś do tematu może a nie o tak o <mrgreen>
ja technik kuchar jestem, moge zrobić z niej jajko na bekonie <rotfl>
marcinos6 - Czw Gru 13, 2007 22:13
a pytał się ktoś wogóle świni o to czy chce być przerobiona na kiełbasę ? <rotfl>
Bagio6 - Czw Gru 13, 2007 22:15
Misiek_lbn napisał/a: | Bagio wnieś coś do tematu może a nie o tak o <mrgreen>
ja technik kuchar jestem, moge zrobić z niej jajko na bekonie <rotfl> |
przepraszam, nie znam sie na ubijaniu <mrgreen>
polll6 - Czw Gru 13, 2007 23:18
nie ma to jak swiateczny klimat podoba mi sie ten temat hehehehe
Spawos6 - Czw Gru 13, 2007 23:30
a tam w kubeczki lapac hehe
UWAGA MOCNE FOTKI !!
http://rajdowiec.pl/rzeznik/DSC06705.JPG
http://rajdowiec.pl/rzeznik/DSC06706.JPG
marcinos6 - Pią Gru 14, 2007 08:08
Spawos napisał/a: | http://rajdowiec.pl/rzeznik/DSC06706.JPG |
ciagną, ciagną aż dym uszami im idzie hehe <lol>
ceber6 - Pią Gru 14, 2007 10:39
marcinos napisał/a: | pojedz do Publimaru i kup sobie gotowa już martwa i pocięta |
moze i to dobry pomysl ale poco mam przeplacac i w ciemno kupowac? jak mam pewna swinke zalatwiona tylko koles co bije niema czasu dzisiaj tylko dopiero w srode:( a ja chce jeszcze wyroby przed swietami zrobic i trzeba dzisiaj ewentualnie jutro
Dzieki za podpowiedzi przydadza sie. ale fotek nie bedzie z uboju jak bede zmuszony sam z kumplem bic
Troche wiem jak to sie robi bo kiedys jezdzilem z tatą i widzialem jak sie bije ale to bylo dawno i pozapominalo sie co nieco
Ale wędlinka bedzie miodzio niema to jak swojskie wyroby
[ Dodano: 2007-12-14, 11:15 ]
UFFFF udalo sie znalazlem Rzeznika jutro bicie o 9.00 a pozniej zajedziemy na tor (bez mięsa)
Temat chyba moznaa zamknac ?? <hejka>
pawel - Pią Gru 14, 2007 12:03
http://www.smog.pl/wideo/...inie_na_wsiach/ masz przyklad jak to robia w chinach
daniel_w - Pią Gru 14, 2007 12:33
pawel napisał/a: | http://www.smog.pl/wideo/6936/tak_zabija_sie_swinie_na_wsiach/ masz przyklad jak to robia w chinach |
O Matko! Ta świnia nie była zamroczona tak jak powinna. Koleś źle siekierą przyłożył raczej i zamiast podcinać jej całe gardło powinno robić się tzw. kłucie wykrwawiające.
ceber6 - Czw Sty 10, 2008 17:21
uwazam temat za zamkniety:D <spoko>
polll6 - Czw Sty 10, 2008 17:36
smakowalo ??
ceber6 - Czw Sty 10, 2008 18:26
niom jeszcze mam troche :G
|
|