Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Sro Lis 14, 2007 19:52
ja uzywalem blue vision philipsa... nawet nawet... troszke dluzej daja rade a tak to kupuje jakies z makro superwhite xenon czy cos tam (byle nie te granatowe)
ogolnie z tego co zauwazylem to im zarowka ma niby wieksza wydajnosc tym szybciej sie zuzywa...
Ja też mam blue vision i w porównaniu ze zwykłymi żarówkami jest duża różnica, jakieś jaśniejsze to światło...aaaa i w halogeny też załadowałem blue vision a efekt jest jeszcze lepszy jak w H4
Auto: DESTRUKCJA
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 12 razy Dołączył: 11 Mar 2007 Posty: 3345
Wysłany: Sro Lis 14, 2007 22:27
HaGie napisał/a:
a zalozylem teraz blue vision i przy gladkim szkle reflektora jest kozacki snop swiatla
wczesniej jak mialem blue vision w seju takiego efektu jak przy gladkim szkle nie bylo
adilsm napisał/a:
Ja też mam blue vision i w porównaniu ze zwykłymi żarówkami jest duża różnica, jakieś jaśniejsze to światło...aaaa i w halogeny też załadowałem blue vision a efekt jest jeszcze lepszy jak w H4
w ducato kiedyś miałem, różnica jest miedzy zwykłymi w kolorze światła ale czy w widoczności raczej nie, a i do soczewek się nie nadają
_________________ PRZEKŁADAM LANS NAD OSIĄGI.... 19CALI