Witam, sprzedam opony letnie deszczowe Pirelli P7 225/55 R16 95W, 4szt, sprzedaje tylko komplet, używane pół sezonu, bieżnik: 2 szt jak nowe 8-8.5 mm, 2 szt 6,5 mm(bez ściemniania dokładnie zmierzone), opony idealne poza małym zużyciem 2 gum. Przykładowe zdjęcia i aktualny cennik tej opony znajdziesz tutaj:WWW.PIRELKI.PLL Cena za opony to 200 zł za sztukę, oczywiście do uzgodnienia, sprzedaje tylko komplet. Dla dociekliwych nie sprzedaje opon bo są złe czy mają jakieś wady, są to jedne z najlepszych opon na świecie, sprzedawane by wypróbować inne oponki. Kontakt najlepiej przez PW lub mail, bądź telefonicznie: 511 090 592 oraz 504 722 170, zapraszam
Ostatnio zmieniony przez Piter504 Czw Kwi 22, 2010 22:54, w całości zmieniany 3 razy
Auto: audi 80 b4
Skąd: Czechów Pomógł: 3 razy Dołączył: 21 Gru 2009 Posty: 381
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 00:41
kolego Piter504 zapoznaj sie dokładnie z regulaminem działu Giełda i nie nabijaj sobie postów.
Jeżeli będzie ktoś zainteresowany kupnem takich opon na pewno przeszuka sobie ten temat. Spójrz na inne posty: napisane i czekają autorzy.
chciałem odświeżyć temat ponieważ mogły być sprzedane... A regulamin działu giełda nic nie mówi o up-postach własnych wątków, zatem nie widziałem przeszkód związanych z aktaulizacją ogłoszenia w ten sposób. Nie wiem jaki regulamin każesz przeczytać skoro obowiązujący nic o tym nie mówi. Wiesz bez urazy ale odpowiadanie w wątkach innych użytkowników, tak jak to zrobiłeś jest zabronione.... niby możesz napisać skoro coś jest nie tak, jednak tu problem widzisz ty bo regualmin nie zabrania tego co robię. Również nie dostałem informacji od moderatora żebym nie up-postował, a robiłem to 2 razy, wiec wszystko gra skoro oni nie mają zastrzeżeń to twój komentarz nie jest na miejscu.Już pomijając to ze nie napiszesz PW i dołączasz wrzuty o nabijaniu postów. To moderatorzy dbają o porządek. Chciałeś coś powiedzieć to ok, jednak nie gniewaj się ale chyba ty nie czytałeś regulaminu i do tego zarzucasz mi głupie nabijanie postów. Wiesz nie jestem małym dzieckiem które chce mieć dużo postów czy coś wiec bez takiego gadania bo to nie jest miłe ... Sorki jak cię wkurzyłem ale jak to denerwujące jeśli w poście Gela gdy sprzedawał auto wywiązuje sie dyskusja i wszystko gra, Ewelina z okazji prima aprilis wrzuca wałki do giełdy, to czemu czepiasz się mnie skoro moderator który sprawdza czy wszystko jest ok nic mi nie mówi. VIP ma lepszy regulamin, niewidoczny dla zwykłych użytkowników czy tylko jako VIP musisz swoje powiedzieć? Zauważ że na forum jest luz i regulamin jest bo jest ale zazwyczaj robi sie z nim co chce zeby wszystkim bylo miło, wiec zmień podejście. Bo VIP może się zachowywać na poziomie a nie wkurzać ludzi bo Tobie cos nie pasuje.... i jeszcze nabijam posty, widać jak podchodzisz do mnie, bardzo wymowny zarzut, wiele o tobie mówi, dzięki ...
[EDIT]Sorki ze nie piszę PW jak należało by zrobić, ale skoro ktoś ma w tym miejscu problem to odpowiadam tutaj. Ogolenie powiem tyle że niektórzy nie mają większych problemów i wprowadzają zamęt zamiast brać meliskę i rozmawiać normalnie czyli korzystać z PW przy takich uwagach czy chęci ustawienia sie na danie sobie po r*ju po co takie komplikacje
Auto: Bmw 528i
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 919
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 23:59
Jak chcesz 600zł mogę dać za 4szt. jesli takie idealne.Zejdz na ziemie,kto Ci za używki tyle kasy da,z rozbitka z felgami nie wiele drozej się płaci.Decyzja należy do Ciebie.
dawidjey, [sorki ale jeszcze krótko odp] cóż, czasem bywam wylewny Dredy, mam nadzieję że cię nie uraziłem jak dawidjey słusznie mówi: PEACE
_Rafi_, cena jest brajdaka bo to jego gumy i wiesz jak boli gdy kupujesz drogo a odsprzedajesz tanio poza tym w ich miejsce szły by goodyeary F1 za 1700 zł z mega upustami więc kasa by się przydała skoro 2 gumki jak new, ale masz racje cena zbyt wysoka pomyśle nad zmianą. Dzięki za uwagę, przydała się
[EDIT] opony do sprzedania po 200 sztuka- sprzedaż tylko kompletu. jeśli ktoś będzie zainteresowany zapraszam. Koła ciągle jeżdzą wiec jak bieżnik może być mniejszy w miarę upływu czasu. Aktualizuję ostatni raz gdyż zapewne kołka skończą się na aucie w którym są, ale jeśli ktoś by chciał to zapraszam