Vesti, no tak ale e34 ma tyle samo lat co moja renowka tj. 19 czyli troche stara jabym mial kupowac stary samochod to kupil bym e24 z tym motorem. pozatym cytryna ma zalozony muchozol co bardzo mi sie przyda podczas wypadow na UA
to samo mu pisalem ale mnie nie posłuchał, ja bym takiej cytryny nie kupił no ale o gustach sie nie dyskutuje
bo chyba nigdy nie jeździłeś sprawnym citroenem...
A szwaby to będą chyba musiały wygrac następną wojnę światową , żeby się nauczyć co to komfort jazdy...
jeżeli trafisz na egzemplarz nie dotykany przez polskiego blacharza i handlarza to będzie dłużej jeździł bezawaryjnie niż auto z rzeszy, pod warunkiem , że potrafisz o niego zadbać...
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 23:33
Tomku jezeli chodzi o komfort jazdy to napewno cytryna i np renault przebija wszystkie inne samochody (mowa o starszych egzamplarzach z lat 90'). jezdziłem niejednym francuzem i fakt, mają w sobie to cos jezeli chodzi o wygode podrózowania ale niestety ich walory na tym sie konczą z mojej strony dlatego napisalem ze o gustach sie nie dyskutuje bo kazdy z nas ma inne wymagania co do samochodu
TTomek, zgadzam sie z toba Hydroactive wymaga szczegolnej uwagi. jedynie co mnie jeszcze powstrzymuje przed staniem sie wlascicielem tego promu kosmicznego to koles ktory ma kupic moja renowke bo niechce zeby 3 samochody mi pod blokiem wegetowaly