Montazem ale gdzie?? w domu, we autku, we kieszeni??Jak do autka to polecam Alan18 i Lemm 1800 lub santiago dlugie,chodzi rewelka
a i odradzam montaz na Slawinku( niepisze ulicy by potem niebylo ale, a tam ceny z kosmosu maja)
no radyjko do furki oczywiscie ile mnie moze takie cos wyniesc bo nie napisaliscie oczywiscie radyjko pewnie kupie uzywane i antene a montaz ile by kosztowal dzieki pozdro
_________________ BMW jest jak kobieta czasem robi fochy;)i od czasu do czasu musi dostac po piz cenzura:)
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Wto Cze 14, 2005 22:08
montaz - jezeli magnesowka, to okolo 30zl (strojenie anteny w miejscu na dachu)
pamietaj zeby radyjo mialo atest zgodnosci - z tym kwitem trzeba jezdzic i miec go przy radyjku.
a jak nie to na biegu odkrecac gruche podczas kontroli
Auto: quattro ;-)
Skąd: Czuby Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Wrz 2004 Posty: 359
Wysłany: Sro Cze 15, 2005 19:28
radyjko kupowalem w chelmie. pokazlem co chce i gosc wypakowal i zainstalowal w seju odrazu dostroil ja z tego radyjka co zapodal klocek jestem zadowlony podstawa jest antena
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
a nie wyje wam przpadkiem?? bo kolezka ma z passacie 1.8B i mu świszcze a jak do TD przelozy to jest ok
jak to jest zeley od masy czy od czego weź mnie ktoś oświeć bo moze i ja bym se zamontował
Auto: Pomoc Drogowa
Skąd: Węglin Pomógł: 5 razy Dołączył: 26 Sty 2005 Posty: 337
Wysłany: Wto Lip 12, 2005 19:00
Ja mam Alana 78+ antene President'a 6/8 fali i jestem zadowolony, radyjko załóż sobie sam bo to jest prostrze niż montaż radia, później pozostanie strojenie ( ja stroje na ul.strzeleckiej 11 koszt to 15zł) aha radyjko kupiłem używane a antene nową koszt całego zestawu to 400zł + strojenie