mam dla Ciebie dwie wiadomości... jedną dorbą i jedną złą... zacznę od tej dobrej... świetne fotki... a teraz ta zła... dzizas co za badziewny obiekt do foto
fajnie to wyszło... i dobrze że na fotach nie widać tych kropek na masce i zderzaku
fajna sprawa, mam nadzieję że kiedyś może dało by radę zrobić sesję jakiegoś mojego pojazdu
nie wpędzajcie pollla w kompleksy spowodu tych odprysków na zderzaku co do fot to można by było się umowić. Może 21 to sobota będzie. Można opstrykać nawet dwa corse i saxo. Jak wam pasuje.
ok tylko trzeba jakieś miejsce do fotek znaleść, ja się nie oriętuje zabardzo gdzie w lublinie jest jakieś fajne. Najlepiej oświetlone jakimś lampami. Dobre by były jakieś place pod magazynami albo coś takiego.
Dedra, to nie filtry tylko przy wywoływaniu z raw pobawiłem się temperaturą koloru i saturyzacją czy jak to się tam pisze
polll, to tylko była taki dziwny odgłos, który nic nie sugerował
[ Dodano: 2007-04-07, 15:47 ] sharxhunter, mój troche za duże ma wnętrze gdy jade w nocy to się boje