czyzby Piotrek kończył kariere na 400m a zaczynał na motorach na torze
swoja droga to ciekawe czy znajdzie sie ktoś kto ja kupi
To wy jesteście na ty?????????
Tą supre to juz probuje sprzedac chyba od ponad roku. Oglaszal a zagaranica i jakos chetnych nie ma.
Poza tym ta supra to jedna wielka porazka. Co z tego ze jest mocna jak 2 razy slabsze samochody ja robia.
Daj dobry tor i te quattro wydumki będą zbierać napędy, stawiam 10 zeta że supra siary walnie wysoką 9 jak będzie miała normalne warunki, a nie kawałek po radzieckiego pasa.
Daj dobry tor i te quattro wydumki będą zbierać napędy, stawiam 10 zeta że supra siary walnie wysoką 9 jak będzie miała normalne warunki, a nie kawałek po radzieckiego pasa.
ja tam stawiam 10zl na niska 9 na dobrym torze gdzies np. w szwecji
to i ja moge postawic 10 ze jakby unas były takie tory jak np w swecji lub na zachodzie to zaden do supry niemiał by startu. Ale nam zostaja polskie realia w którzych marzenia o takich torach to marzenie ścietej głowy
ja tam stawiam 10zl na niska 9 na dobrym torze gdzies np. w szwecji
a teraz pisal ostanio ze subaru kupuje
Może i kupuje, ja tam od 2 tygodni wypadłem z rytmu, robota mnie zawala.
jest w polszy taka supra
co zrobi ją nawet cupra
nie jest ona ani ze srebra
choc kolory ma ładniejsze niż zebra
jeździ toto niby nieźle
choć zamiast czasów - jedynie werble
raz ma 600 raz tysiacę
koni, co jak ambicje są rosnące
kupca teraz bida szuka
kto jeszcze ze 400 ich nastuka
asfaltu kawałek ludzie dajcie
a inne auta wtedy pchajcie