Własnie, własnie Przez takich ludzi mamy rządy braci K.
Nie pójdę na wybory, bo po co
A i tak lepsi sa Ci, którzy zobaczą sondaże (robione na ilości ok. 1000 osób) i uważają, że skoro ich partia prowadzi, to i tak wygrają, więc nie pójdzie na wybory. I w tym czasie pomysli jeszcze tak samo jakieś milion osób i ...
Cieszmy się z tego, ze mamy prawo wyboru i idźmy na wybory! To nasz obowiązek!
Zatem do urn!
pozdrawiam
szampan
Ostatnio zmieniony przez szampanek Wto Paź 16, 2007 10:52, w całości zmieniany 1 raz
kucze pieczone zesz myszlalem ze chociaz to miejsce pozostanie nie obzygane przez 'poltyke'..
Chyba sobie musze zrobic przerwe.. Szalom <hejka>
Edit by Konrad:
Chłopie po to jest OT żebyśmy rozmawiali o wszystkich sprawach Temat polityki jest dosyć ważny i chyba dobrze ze ludzie chca o tym rozmawiac... A jeżeli wogóle cie to nie interesuje to po prostu skorzystaj z opcji 'ignoruj'
Pozdrawaim
Ostatnio zmieniony przez Kimbek Sro Paź 17, 2007 10:24, w całości zmieniany 2 razy
zgadaza sie. No offence kolezanko. Tylko po prostu mam wrazenie, ze ten temat stal sie jakims przeklenstwem. Wszedzie tego i to w jak najgorszym wydaniu (nikomu z forumowiczow nie ujmujac). Moze pogadamy o samochodach, co?
hehe, widzę, że na tym forum też nie obeszło się bez tego tematu...bardzo mnie to cieszy... tak czy inaczej, jeżeli ktoś chce oddać głos na PO i nie ma jeszcze swojego kandydata to proszę o wsparcie mojej skromnej kandydatury. Żeby obeszlo się bez agitacji, przez którą niektórzy mogą zreszta poczuć się zniesmaczeni to na www.komorski.pl są szczegóły na temat mojej osoby.
Mam nadzieję, że wszyscy spełnili obywatelski obowiązek (nawet mnie się to udało, chociaż niespodziewanie)
Ten kto zagłosował ma prawo ponarzekać!! ----> nie lubię polityki :[