<lol> nie no padłem płacisz?? to kumpla wysle on lubi anesteze <lol>
[ Dodano: 2007-12-13, 21:30 ]
Spawos napisał/a:
podcinasz gardlo zeby sie wykrwawila i tye
ee morderco nie podcinasz tylko przebijasz nad mostkiem do serca by cała krew z miesa wypłyneła.... i była na kasznka
Racja. Musi się dobrze wykrwawic, bo mieso bedzie syfiaste i sie łatwo psuc bedzie. Trzeba trafic w aorte, wtedy serce pompuje krew a ty z kubeczkiem i na kaszane!
_________________ ******Get In, Sit Down, Shut Up, Hold On!******
pojedz do Publimaru i kup sobie gotowa już martwa i pocięta
moze i to dobry pomysl ale poco mam przeplacac i w ciemno kupowac? jak mam pewna swinke zalatwiona tylko koles co bije niema czasu dzisiaj tylko dopiero w srode:( a ja chce jeszcze wyroby przed swietami zrobic i trzeba dzisiaj ewentualnie jutro
Dzieki za podpowiedzi przydadza sie. ale fotek nie bedzie z uboju jak bede zmuszony sam z kumplem bic
Troche wiem jak to sie robi bo kiedys jezdzilem z tatą i widzialem jak sie bije ale to bylo dawno i pozapominalo sie co nieco
Ale wędlinka bedzie miodzio niema to jak swojskie wyroby
[ Dodano: 2007-12-14, 11:15 ]
UFFFF udalo sie znalazlem Rzeznika jutro bicie o 9.00 a pozniej zajedziemy na tor (bez mięsa)
http://www.smog.pl/wideo/6936/tak_zabija_sie_swinie_na_wsiach/ masz przyklad jak to robia w chinach
O Matko! Ta świnia nie była zamroczona tak jak powinna. Koleś źle siekierą przyłożył raczej i zamiast podcinać jej całe gardło powinno robić się tzw. kłucie wykrwawiające.
_________________ ******Get In, Sit Down, Shut Up, Hold On!******
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach