FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj


Poprzedni temat «» Następny temat
Jest tu jakis Rzeznik??
Autor Wiadomość
ceber6 
drifter
UmcyUmcy


Dołączył: 18 Wrz 2007
Posty: 277
Wysłany: Czw Gru 13, 2007 20:59   Jest tu jakis Rzeznik??

jak w temacie na jutro trzeba mi rzezznika do ubicia świni

pilne
 
 
 
Spawos6 
prawdziwy tuner


Dołączył: 13 Lut 2007
Posty: 518
Wysłany: Czw Gru 13, 2007 21:28   

walisz mlotem w glowe i podcinasz gardlo zeby sie wykrwawila i tye :) hehehe :D
_________________
www.gawra.turystyka.pl Miejsce na twoj wypoczynek :)
 
 
 
ceber6 
drifter
UmcyUmcy


Dołączył: 18 Wrz 2007
Posty: 277
Wysłany: Czw Gru 13, 2007 21:39   

bo jutro musze ubic a facet co sie tym zajmuje nie ma czasu i lipka trza bedzie samemu jakos :D
_________________

 
 
 
marcinos6 
Widać, że się stara


Dołączył: 12 Paź 2007
Posty: 23
Wysłany: Czw Gru 13, 2007 21:48   

spadłem z krzesła <lol> <lol> <lol> <rotfl> <rotfl> <rotfl> :P





pojedz do Publimaru i kup sobie gotowa już martwa i pocięta <mrgreen>
Ostatnio zmieniony przez marcinos6 Czw Gru 13, 2007 21:51, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
daniel_w 
drifter


Auto: A6C53.0quattro,New Bettle
Skąd: Lublin
Dołączył: 30 Kwi 2007
Posty: 266
Wysłany: Czw Gru 13, 2007 21:54   

arsen napisał/a:
<lol> nie no padłem :) płacisz?? to kumpla wysle on lubi anesteze <lol>

[ Dodano: 2007-12-13, 21:30 ]
Spawos napisał/a:
podcinasz gardlo zeby sie wykrwawila i tye
ee morderco :) nie podcinasz tylko przebijasz nad mostkiem do serca by cała krew z miesa wypłyneła.... ;) i była na kasznka :)


Racja. Musi się dobrze wykrwawic, bo mieso bedzie syfiaste i sie łatwo psuc bedzie. Trzeba trafic w aorte, wtedy serce pompuje krew a ty z kubeczkiem i na kaszane!
_________________
******Get In, Sit Down, Shut Up, Hold On!******
 
 
 
Bagio6 
Specjalista


Dołączył: 12 Lut 2007
Posty: 105
Wysłany: Czw Gru 13, 2007 22:04   

widze sami rzeznicy na forum <mrgreen>
 
 
Misiek_lbn6 
streetracer


Dołączył: 11 Lut 2007
Posty: 942
Wysłany: Czw Gru 13, 2007 22:06   

Bagio wnieś coś do tematu może a nie o tak o <mrgreen>

ja technik kuchar jestem, moge zrobić z niej jajko na bekonie <rotfl>
_________________
http://plusauto.otomoto.p...i-C4215471.html
 
 
 
marcinos6 
Widać, że się stara


Dołączył: 12 Paź 2007
Posty: 23
Wysłany: Czw Gru 13, 2007 22:13   

a pytał się ktoś wogóle świni o to czy chce być przerobiona na kiełbasę ? <rotfl>
 
 
 
Bagio6 
Specjalista


Dołączył: 12 Lut 2007
Posty: 105
Wysłany: Czw Gru 13, 2007 22:15   

Misiek_lbn napisał/a:
Bagio wnieś coś do tematu może a nie o tak o <mrgreen>

ja technik kuchar jestem, moge zrobić z niej jajko na bekonie <rotfl>

przepraszam, nie znam sie na ubijaniu <mrgreen> :D
 
 
polll6 
drag czempion


Dołączył: 22 Sty 2007
Posty: 1790
Wysłany: Czw Gru 13, 2007 23:18   

nie ma to jak swiateczny klimat :D podoba mi sie ten temat hehehehe
_________________
Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.

"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce :-) "
 
 
 
Spawos6 
prawdziwy tuner


Dołączył: 13 Lut 2007
Posty: 518
Wysłany: Czw Gru 13, 2007 23:30   

a tam w kubeczki :D lapac :D hehe

UWAGA MOCNE FOTKI !!

http://rajdowiec.pl/rzeznik/DSC06705.JPG
http://rajdowiec.pl/rzeznik/DSC06706.JPG
_________________
www.gawra.turystyka.pl Miejsce na twoj wypoczynek :)
Ostatnio zmieniony przez Spawos6 Czw Gru 13, 2007 23:31, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
marcinos6 
Widać, że się stara


Dołączył: 12 Paź 2007
Posty: 23
Wysłany: Pią Gru 14, 2007 08:08   

Spawos napisał/a:
http://rajdowiec.pl/rzeznik/DSC06706.JPG



ciagną, ciagną aż dym uszami im idzie hehe <lol>
 
 
 
ceber6 
drifter
UmcyUmcy


Dołączył: 18 Wrz 2007
Posty: 277
Wysłany: Pią Gru 14, 2007 10:39   

marcinos napisał/a:
pojedz do Publimaru i kup sobie gotowa już martwa i pocięta


moze i to dobry pomysl ale poco mam przeplacac i w ciemno kupowac? jak mam pewna swinke zalatwiona tylko koles co bije niema czasu dzisiaj tylko dopiero w srode:( a ja chce jeszcze wyroby przed swietami zrobic i trzeba dzisiaj ewentualnie jutro
Dzieki za podpowiedzi przydadza sie. ale fotek nie bedzie z uboju jak bede zmuszony sam z kumplem bic
Troche wiem jak to sie robi bo kiedys jezdzilem z tatą i widzialem jak sie bije ale to bylo dawno i pozapominalo sie co nieco
Ale wędlinka bedzie miodzio niema to jak swojskie wyroby :D

[ Dodano: 2007-12-14, 11:15 ]
UFFFF udalo sie znalazlem Rzeznika :) jutro bicie o 9.00 a pozniej zajedziemy na tor (bez mięsa)

Temat chyba moznaa zamknac ?? <hejka>
_________________

 
 
 
pawel 
Specjalista
Pawel


Dołączył: 22 Mar 2007
Posty: 106
Wysłany: Pią Gru 14, 2007 12:03   

http://www.smog.pl/wideo/...inie_na_wsiach/ masz przyklad jak to robia w chinach
 
 
daniel_w 
drifter


Auto: A6C53.0quattro,New Bettle
Skąd: Lublin
Dołączył: 30 Kwi 2007
Posty: 266
Wysłany: Pią Gru 14, 2007 12:33   

pawel napisał/a:
http://www.smog.pl/wideo/6936/tak_zabija_sie_swinie_na_wsiach/ masz przyklad jak to robia w chinach


O Matko! Ta świnia nie była zamroczona tak jak powinna. Koleś źle siekierą przyłożył raczej i zamiast podcinać jej całe gardło powinno robić się tzw. kłucie wykrwawiające.
_________________
******Get In, Sit Down, Shut Up, Hold On!******
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Theme Sonic created by spleen for stylerbb.net modified by UnholyTeam