miałem zamkniety samochod i teraz załuje, jakbym mial otwarty mniej bym stracił... straty
:panel od Radia, dach http://img353.imageshack....dsc021876ce.jpg
wlamali sie tez do ojca i do matki do auta...tyle ze oni mieli pootwierane samochody stracili 2 panele bo barany nie mogli wyjac radia...
ch*j im w d*pe
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
O w pupe, coza skurw........., no bez kitu. Ja zabieram na noc całe radio takze mniej mam obaw, ale to co u Ciebie rysiek to przegiali pałe. Złapac Łapki upierdaczyc u samej pupy.
zaje.bali 3 panele SONY, PIONEER, BLAUPUNKT wszytkie byly kupoione z samochodami wiec nawet nieznam szczegółow jakie to byly radyjka, wszytkie na kasety, pioneer mial opuszczany panel tzw. "winda"
postaram sie poszukac w necie i napisac jakie to radyjka...
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: Made in Japan
Skąd: Polska Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Sie 2005 Posty: 278
Wysłany: Czw Sie 25, 2005 14:22
o w morde straszne... mi tez kiedys buchneli radio ale zrobili to profesjonalisci tzn otworzyli auto bez wyrzadzania zadnych szkod
potem zaspawalem klamki zeby wiecej tak nie robili tzn profesjonalisci nie beda lomem napieprzac czy bic szyby a na debili to wystarczy ze radio zawsze wyjmuje ze soba jak gdzies wychodze z auta. radia nie ma, debil idzie dalej popatrzec w inne auto.
W przypadku Ryska dzialaly konkret debile, zycze bys ich powylapywal po kolei. ja bym takim albo kazal zwrocic hajs x2, lub porysowal bym im buzie nozykiem.