Wysłany: Nie Mar 09, 2008 20:19 Lublin Time Attack !!! 20 Kwietnia tor Lublin
Witam wszystich !!!
Jako ze Lap race Lublin był nawet udaną imprezą postanowilem zorganizowac kolejną jego edycje , zmiana nazwy nie jest przypadkowa... Tym razem nie będzie czteronapedowaj monotonii!!! Od jakiegos czasu spotykam sie z opinia ze 2wd moze skopac tyłek 4wd , więc postanowilem to zweryfikowac a przy okazji zrobic ciekawe widowisko. Będzie 15 aut 4wd ,7 fwd(staram sie sciagnąć jakies rajdówki) i 8rwd(prawdopodonie będa to wszystkie ewolucje M power,pracuje nad tym ) .Nowoscia będzie to ze o przejscie do finału bedzie walczyc sie w parach 2wd vs 4wd ,do finału przechodzą najlepsi z par.Z atrakcji w planach są: gastronomia , 5 profi driftowozów,taxi drift(polecam), pokaz nowych aut sportowych i sam juz nie pamiętam co jeszcze.
Pozdrawiam!!!!
Ostatnio zmieniony przez Kamikaze6 Nie Mar 09, 2008 20:20, w całości zmieniany 1 raz
Kamikaze, Mogę wiedziec dlaczego w tej imprezie boiorą udział tylko osoby"wyróżnione''??
Trzeba coś specjalnego zrobić ?? czy poprostu chcesz żeby były to tylko autka "raczej profesjonalnie" przygotowane ??
_________________ "Życie zaczyna się powyżej 5 tyś obrotów....."
My pewnie zle wyjdziemy nie ma to jak m power co? Ja sie pisze na impreze a m powery do domu!Zróbcie jakąś ludzką liste , a nie jakichś swoich znajomych bierzecie co? Pozdrawiam
Z atrakcji w planach są: gastronomia , 5 profi driftowozów,taxi drift(polecam), pokaz nowych aut sportowych i sam juz nie pamiętam co jeszcze.
nie ma jak konkretne info... heh
MINI MAXY I KJSY .... to imprezy ogolno dostepne... a nie dla wybrańców... zacznij gosciu jezdzic zobacz jak to dziala od srodka... sprawdz gdzie sa bezpieczne miejsca na torze a potem baw sie w organizatora... a jak zaprosisz m power costam to niech posprzataja po sobie i nie placza ze zderzaki sie polamaly od opon hehehehe
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "
Ostatnio zmieniony przez polll6 Pon Mar 10, 2008 22:17, w całości zmieniany 1 raz
popieram... oglądając film, czekałem aż któraś kamera/fotograf poleci w góerę i spadnie w kawałkach...
zresztą raz prawie tak było <zly>
nie widziałem Cie nigdy wcześniej na torze przy jakiej kolwiek imprezie, naskoczyłeś na "naszych" paparazzi że będą stanowić zagrożenie, a Twoi ludzie to...
organizaja imprezy to nie tylko zaproszenie ciekawych samochodów... ale to także bezpieczeństwo, którego nie dostrzegłem na lap race
pomyśl, nie traktuj naszych wypowiedzi jak atak, tylko jak rady
Misiek_lbn, Popieram twoją wypowiedz !! Pierwszy raz widziałem Kamikaze na torze ale za to jak wiele miał do powiedzenia.. niby organizator <pupcia> na nastepnej imprezie to chłopaki niezdziwcie się jak za siatki bedziemy ogladać <lol> bo nas niewpusci..
_________________ "Życie zaczyna się powyżej 5 tyś obrotów....."