Trzecia runda Nelson SUNgraf Challenge
Z Gwarancją emocji!
W niedzielę 13 kwietnia odbędzie się Samochodowy Mini Sprint o Puchary Auto Komisu GWARANCJA, stanowiący trzecią rundę Nelson SUNgraf Challenge (cyklu imprez dla kierowców amatorów organizowaną w Chełmie) i szóstą rundę Mistrzostw Okręgu Lubelskiego. Zbiórka uczestników o godz. 10:00 na parkingu przy ul. Sybiraków (przy Chrobrym). Na najlepszych czekają puchary, medale i dyplomy od Auto Komisu Gwarancja oraz talony na pizzę od Gęsiej Szyi, a na wszystkich znakomita zabawa, duże emocje i spora dawka adrenaliny. Specjalne puchary tradycyjnie otrzymają również debiutanci. Wśród wszystkich uczestników zostanie rozlosowana główna nagroda rzeczowa – do wyboru zestaw CB Radio lub samochodowe radio z odtwarzaczem CD-MP3 ufundowane przez firmę Komp El. Do startu organizatorzy zapraszają wszystkich chętnych, warunkiem udziału jest dysponowanie sprawnym, ubezpieczonym samochodem i prawem jazdy kierowcy.
Organizator gorąco zaprasza również kibiców – od godz. 10:30 na parkingu przy ul. Sybiraków rozpoczną się konkursowe przejazdy, gdzie oprócz obserwowania rywalizacji kierowców będzie można posłuchać rajdowej muzyki oraz wziąć udział w licznych konkursach.
na 1 nelsonie samochodow bylo nie duzo
potem ludzie sie dowiedzieli ze jest liczony do klasyfikacjy, wiec nastapil boom i na 2 bylo pelno fur
mysle ze tteraz najgorzej nie bedzie
_________________ Nie umiem jeździć, ale lubię
Ostatnio zmieniony przez pilachgt6 Czw Kwi 10, 2008 08:14, w całości zmieniany 1 raz
gratki dla jusiakow <spoko> <spoko>
dla mnie 13 byl troszke pechowy
2 taryfy, 1 meta, samochod porysowany z 2 stron o krzaki a na koniec jak sobie latalem po chelmie to wjechal we mnie scigacz
a najlepsze jest to ze uciekl i musialem go ganiac
2 taryfy, 1 meta, samochod porysowany z 2 stron o krzaki a na koniec jak sobie latalem po chelmie to wjechal we mnie scigacz
a najlepsze jest to ze uciekl i musialem go ganiac
Niezłego miałeś pecha, dorwałeś tego ściganta ???
_________________ Łut łut łut łut łut!!!!!- Kto tam?- Odcięcie!