Kiedyś polll poruszył taki temat że fajnie by było powrócic do bardziej lokalnego ścigania się,co wy na ten temat sądzicie? Takie RS na zasadach dawnych KJSów?
Ostatnio zmieniony przez CCR Nie Gru 18, 2011 11:11, w całości zmieniany 1 raz
z tego co wiem to w chłopaki z Białej coraz bardziej rozkręcają się z organizowaniem imprez więc chyba by ich to zainteresowało Lublin "raczej" odpada i nie wiem co z Biłgorajem
Ja jestem za!!!
Nie wiem jak to jest z organizacją ale jeśli ktoś podpowie mi co i jak to mogę popytać, pogadać z burmistrzem w Bełżycach i może jakiś jeden RS uda się tu zorganizować. Jest parę fajnych miejsc gdzie można by coś pojeździć 9zrobić coś w stylu Chełma czy Kraśnika)
_________________ I COULD HAVE BEEN A HERO
BUT I'M GOING TO BE A LEGEND
Jest parę fajnych miejsc gdzie można by coś pojeździć 9zrobić coś w stylu Chełma czy Kraśnika)
Nad Zalewem Zemborzyckim można wyznaczyć kilka fajnych odcinków wykorzystując np. ścieżki rowerowe na Marinie, ul. Bryńskiego, ścieżki rowerowe na Słonecznym Wrotkowie, ul. Nad Zalewem i ul. Grzybową.
Auto: Ford Fiesta
Wysłany: Pon Gru 19, 2011 19:00
Fajna miejscówka, jest też przy magazynach Black Red White (obok toru), byłem tam ostatnio po krzesła. Ciekawe tylko czy firma chciałaby udostępnić swój teren?
W Białej staramy się do spraw podchodzić aby wszystko coraz sprawniej szło. Ogólnie ja już od pół roku strasznie chce co by zorganizować RSa w 2 różnych miejsca równolegle. Nadzieja jest, ze w tym roku się to uda. Tym czasem czekam na kalendarz okręgowy bo chciało by się go ułożyć, żeby imprezy się nie nakładały.
Baj de łej jak macie jakieś podpowiedzi albo info odnośnie tej starej organizacji co i jak było robione to z chęcią poczytam ^^
skoro mowa o MOL to czemu nie zrobić tego jako KJS-y ???
po pierwsze chodzi o inne wymogi organizacyjne a po drugie zabezpieczenie imprezy, też bym chciał żeby były to kjsy ale tu trzeba by już z prezesem porozmawiac
Cieszę się, że taka dyskusja już się rozpoczęła! W przyszłym roku raczej będzie po staremu (czyli rsy na torze i dwa, może trzy KJSy do strefy), ale na 2013 musimy coś wymyślić i moim zdaniem sprowadzi się to do cyklu pośredniego pomiędzy rsami i kjsami, bo nie sądzę żeby inne kluby z naszego okręgu zorganizowały regulaminowe kjsy. Bardzo ważne jest znalezienie miejscówek na te imprezki!!