Wysłany: Sob Mar 31, 2012 14:57 RallySprint runda Mistrzostw Okręgu Lubelskiego PZM
Cytat:
Automobilklub Biłgorajski zaprasza na otwartą imprezę samochodową z cyklu "RallySprint" -runda rozgrywana o Puchar ZO PZM, która zostanie przeprowadzona w dniu 1 kwietnia (niedziela) 2012 - tor Biłgoraj, przy ul. Motorowej. Zawody zostaną rozegrane w oparciu o "Regulamin Ramowy Pucharu ZO PZM 2012" z podziałem samochodów na 5 klas.
Program godzinowy: godz. 10-10,45 -przyjmowanie zgłoszeń; 10,45 -odprawa; 11,00 -Start; ok.14,30 -zakończenie zawodów; 15,00 -15,30 -ogłoszenie wyników rundy i wręczenie dyplomów i medali.
Szanowny Ukanio !
Czy byłbyś tak uprzejmy wyjaśnić powody zamieszczenia niewybrednej treści podpisu pod Twoimi postami?
Wydaje mi się ,że nie cierpię na problemy z pamięcią a mimo to nie jestem w stanie przypomnieć jakiejkolwiek wypowiedzi (na forum zabrałem głos jedynie 7 razy) która niosłaby w sobie obraźliwie dla kogokolwiek treści...a w szczególności dla Twojej osoby ...
Szanowny Ukanio !
Czy byłbyś tak uprzejmy wyjaśnić powody zamieszczenia niewybrednej treści podpisu pod Twoimi postami?
Wydaje mi się ,że nie cierpię na problemy z pamięcią a mimo to nie jestem w stanie przypomnieć jakiejkolwiek wypowiedzi (na forum zabrałem głos jedynie 7 razy) która niosłaby w sobie obraźliwie dla kogokolwiek treści...a w szczególności dla Twojej osoby ...
Nie przejmuj się nim! On jest bardzo obrażalski!
_________________ Przekupki w Neapolu krzyczą - Synu, to nie Fiat, to Abarth na Boga!