Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Pon Lis 15, 2004 02:19 Puchar Sniegowy #2 ;]
uhu ha uhu ha nasza zima SLISKA
ponosc nadchodzi piekna zimowa zima, gdzie w lutym ma byc +20 stopni ma swiecic slonce i dziewczyny beda smigac w bikini, jednak... zastanowmy sie -> w lecie mial padac snieg, wiec nie wierzmy w plotki tylko zastanowmy sie gdzie bysmy chcieli miec puchar zimowy, czy wkoncu pozbawiamy Maciora pucharu i go odda czy kupujemy nowy.
zastanowmy sie nad iloscia prob sprawnosciowych
ja w sumie wpadlem na ekstrawagancki pomysl gdyz mimo nawet iz nie bylo by sniegu to zeby chociaz byla minusowa temperatura, zrobimy sobie lód i zrobimy icedrift challenge polaczane z roznymi sprawnosciowkami.
Auto: F7P
Skąd: Polska Pomógł: 29 razy Dołączył: 17 Cze 2004 Posty: 1894
Wysłany: Pon Lis 15, 2004 12:02
każdy... ostatnio nie było podziału... na model rocznik i moc.. każdy pokazywał co potrafi..
Bardziej w tym wszsytkim zależy na dobrej zabawie niz wygranej..
Kfaku jestem za bo w tym roku jakos nic nie wyszło bo sie nie chciało..
Auto: ...
Skąd: Polska Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Maj 2004 Posty: 3215
Wysłany: Pon Lis 15, 2004 22:05
ja moge poslizgac sie na lodzie i na sniegu przynajmniej troche dowswiadczenia zdobede :P wyscigi na 1/4 na lodzie lub sniegu :D albo kto najlepiej bedzie sie slizgal bokiem po jakims zakrecie
_________________ "nie sztuką jest zwrócić na siebię uwagę tonami spojlerów i neonów... sztuką jest zrobić to bez nich..."