Auto: audi 100 2.0E
Skąd: Tatary Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Lip 2004 Posty: 476
Wysłany: Czw Mar 23, 2006 22:22 regeneracja zawieszenia
jak w temacie czy wiecie moze gdzie w lublinie albo okolicach zregeneruja mi wachac bo w wachaczu strzeil mi sworzen a ze jest czescia nie wymienna w tym modelu samochodu to musze kupowac nowy wachac a to mi sie wcale nie usmiecha
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Pią Mar 24, 2006 09:36
to nie ma co sie zastanawiac, bierz NOWY
to jest jak z uzywana prezerwatywa, regeneracja bedzie na pol roku, a nowy wachacz na pare lat. z tymze regenerowany pewno bez gwarancji, i rownie dobrze moze sie posypac za brama i wtedy bedizesz madrzejszy i wydasz 210 zl na nowy, a pozniej zadasz sobie pytanie:" tylko po jaka cholere wydales 80pln wczesniej ;P na zuzytego kondoma"
Auto: Galant
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 14 razy Dołączył: 13 Cze 2004 Posty: 933
Wysłany: Sob Mar 25, 2006 07:37
No najlepiej jest nowy kupić a nie bawić sie w regenerowanie. Nie wiem nad czy, tu się zastanawiasz??? Nad własnym bezpieczeństwem czy życiem???
Dokładnie to tak jak ujete zostało wyżej z prezerwatywami.
Wszystko będzie dobrze po regeneracji póki sie nie rozleci lub jakis wypadek się nie stanie przez zregenerowanie. Na nowe masz gwarancje i więcej pewności nic po recyklingu (regeneracji).