Chciałbym tu złożyć skargę na jednego z moderatorów, który próbuje nastraszyć mnie, że za 20 minut zacznie usuwać moje posty. Mam w tej chwili 292 posty i jak mi zginie chociaż jeden, ze wszystkimi, którzy zostaną pokrzywdzeni w ten sam sposób co ja zbierzemy się i powyrywamy mu nogi z ....
Proszę odpowiednie osoby o zrobienie porządku z tym moderatorem, którym jest MICO.
Dziękuje za wysłuchanie i czekam na szybki rezultat i skutki mojego pisma.
Ostatnio zmieniony przez goofy Pon Gru 20, 2004 21:40, w całości zmieniany 3 razy
Jeszcze dany moderator wywyższa się tym, że będzie kasował co dla innych jest odczuciem mniejszości i może powodować uraz psychiczny, który występuje dożywotnio.
A jak... Musisz sie czuc mniejszy.. Powiedzialem juz dawno ze posty nie wnoszace nic do tematu i typu to_co_mowi_MACIOR + pale + chujumuju bede tepil..
Nie usunalem zadnego posta.. Pozostawie to dla decyzji administratorow..
Panowie bez przesady ale nie mozemy zrobic TU BURDELU...
a jak dla mnie to jazda na całego .... łącza FUTURO się palą .... forum grzeje - i skończyły się zwisy. Widzę, ze im więcej się pisze tym ładniej serwer chodzi. Narazie nie mam z nim problemów !!!
PISZTA NA TEMAT zgodny z tematem tematycznym związanym z tematami innych lub swoim