Auto: VW Amarok
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Cze 2004 Posty: 560
Wysłany: Sro Lis 01, 2006 12:25 Puchar Sniegowy..
staramy sie cos zorganizowac? juz teraz trzeba myslec o tym i zebrac ludzi.. jezeli chcemy zrobic to tak aby mialo rece, nogi a nawet glowe to na prawde nie mamy duzo czasu.. Nie gadajmy duzo tylko robmy cokolwiek.. Nie wiem jak Siwy z czasem w tym roku ale ja sie zobowiazuje do pomocy. Podobnie odrazu 2 moje pytnie odnosnie jakiejs sekcji, ktora byla utworzona w AK Chelmkim.. robimy to jako sekcja ? jako AK ? czy jako LKT.pl ? to takie pierwsze organizacyjne pytania.. jezeli zdecydujemy sie cos organiozwac trzeba myslec nad terminem i z gory zajmowac go w PZM.. czekam na wasze opinie
pozdrawiam
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Sro Lis 01, 2006 18:30
Vesti napisał/a:
Od rana do południa Puchar..
Nagrody i wyniku to juz impreza w Klubie..
Taki jest PLAN
dobrze wiedziec
Rysiek napisał/a:
zrobimy i jedno i drugie
W zeszlym roku nie mialem czasu i co poniektorzy tez mieli plany... na ktorych sie skonczylo.
OSWIADCZAM co nastepuje, zabawa musi odbyc sie w weekend, najlepiej w ktorys weekend stycznia lub pierwszy weekend lutego.
KJS bedzie jak nie bedzie sniegu, jak bedzie snieg to robimy snow drift challenge. mam juz pewne plany jak uniknac wpadek z przed dwa lata temu.
Mico odpowiedz na Twoje pytanie: impreze zorganizujemy my jako "LKT.pl" (forma prawna sekcja AK CHelmski) [oczywiscie jak zaplacimy skladki
]
w tym roku wole przyjac zasade, mniej pierd****nia w necie wiecej robienia, to wtedy wypali.
aha i mysle ze impreza powinna byc uzalezniona od POGODY.
napewno nalezy zrobic wszystko zeby caly teren toru byl teatrem dla widzow bez samochodow (parking za brama) unikniemy burdelu jaki byl w zeszlym roku.
ale to juz moja w tym glowa, zepne to pozadnie i plan imprezy odpowiednim osobom sklecic powinno sie do 10 listopada, do tego czasu czekam na pomysly i maszeruje do siedziby AKCH i PZM.
Mico, Vesti, Garul i inni ktorzy pomagali - licze na Wasze doswiadczenie i pomoc w ogarnieciu tematu. proponuje male spotkanie organizacyjne w przyszlym tygodniu.
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Sro Lis 01, 2006 20:47
jak bedzie pogoda jak dwa lata temu to z teartu wyjdzie nic bo byl taki wypizd ze w aucie bez wlaczania silnika nie dalo sie wytrzymac a siedziec caly dzien na mrozie to zadna frajda... jesli juz to zrobcie to na zasadzie ze np. dla chetnych (startujacych) treningi w piatek i sobote a niedziela oficjalnie starty... jakby cos trzeba bylo pomoc to Andrzejku masz do mnie numer
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Czw Lis 02, 2006 00:06
e Mico ja otwieralem tor o 6 rano
nagrzewnica fakt faktem zycie uratowala, Ty sobie mogles Jqb robic co chciales ja musialem siedziec bez rekawiczek, w namiocie w heblu (slonce mnie tam nie grzalo) i klikac na zamarznietym laptopie
nie jest to istotne, mroz ... chrzanic,
treningu na bank nie bedzie bo finansowo nie wydoimy... w tym roku na 200% trzeba zrobic tak ze 2 dni wczesniej przygotowac tor i ostro koczowac zeby nikt sie nie wpier$%^#
mam malego plana na impreze, ale zdradze TYLKO nielicznym i mam nadzieje ze nie chlapna tego glosno
Auto: VW Amarok
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Cze 2004 Posty: 560
Wysłany: Czw Lis 02, 2006 08:38
odnosnie tego co napisal Vesti.. wg mnie i jakiegos tam doswiadczenia nie ma szans przeprowadzic imprezy od rana do poludnia.. bradziej tak od 9 do 15... potem moze byc zakonczenie w Klubie..
Dla zainteresowanych powazna pomoca proponuje w weekend spotkanie.. lub jak najszybciej.. miejsce dowolne.. Fabryka?