Wysłany: Nie Paź 21, 2007 12:20 Przewodnik turystyczny po lublinie :P
Jako że czasami wieczorem jest nudno i ma sie ochote gdzieś wyskoczyć na coś niezdrowego, bądź przyjeżdża ktoś z innego miasta i ma ochote na konkretne jedzenie, a niesposób znać wszystkie dobre jadłodalnie w lublinie, to wpisujcie gdzie i co polecacie/odradzacie
Polecam:
Gyros koło safari
budka za safari tym przy trasie
dobre jedzenie w przystepnych cenach, frytki zawsze świeże nigdy nie odgrzewane, mieso też dobre, danie małe jest w zupełności wystarczające na głód, danie duże na napraawde całodniowy głód jak dla mnie
za 10-15zł można się najeść do syta i naprawde smacznie
Gyros u Mustafy
niewielka knajpka na ul Piłsudskiego przed skrzyżowaniem z narutowicza, jadąc do góry po prawej stronie
wchodząc wygląda dziwnie, bardzo małe itp, ale jedzenie naprawde smaczne
smak mięsa inny niż dotychczas jadłem, ale smaczny
za 10zł duży gyros w bułce i mała cola
Odradzam
Głodny Królik
zdecydowanie odradzam jedzenie tam, to co teraz dają to naprawdę g***
kurczak ma nijaki smak, jakieś chrząstki i inne tego typu
frytki bardzo często odgrzewane
porcje też bardzo małe
więcej tam nie pójdę, bo zwyczajnie mi nie smakuje
i przy okazji pytanie do was, gdzie można pójść jakąś grupą 5-10 osób na piwo/sok i posiedzieć
wydaje mi się że można zrobić ciekawy temat, więc proszę nie pisać zbędnych pierdół, tylko co polecacie bądź odradzacie
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
Też odradzam Głodnego Królika, niektórzy klijenci skarżą się na bule brzucha po oszamaniu posiłku w Głodnym.
Już Kebab King o wiele lepszy niż Głdny Królik.
Zaraz zaraz jedliscie pizze w glodnym na jutrzenki ??? jest bardzo dobra szczegolnie jak robi ja taki duzy chlopak . Podobno zostal otwarty nowy kebab na nałęczowskiej ale nigdy tam nie jadlem , mi tam smakuje kebab na Pl.Wolnosci i za brama .
Na placu wolnosci (narutowicza) tam zawsze stoja taxy zaraz obok wjazdu pod koziołka ceny ok 8 PLN za kanapke i za Brama Krakowska po lewej stronie ma to jeden wlasciciel. Moge potwierdzic ze na Piłsudskiego jest spoko jedzenie .
Ciekawe jak to nowe jedzenie na Nałęczowskiej
Pizza na jutrzenki mi też smakuje, jest dobra i nie równa się z gównianym kebabem z tej samej firmy niestety...
Mustafa robi szamę rewelacyjną, polecam nie tylko kanapki
Dobre kanapki sa też na nałęczowskiej na samym początku (nie dawno otwarte) po prawej stronie w takiej bocznej uliczce...
Ekspres Bar czy coś takiego na granicznej bodajże, nie polecam - drogo i nie smacznie...
aaa i dobre jedzonko jest jak się jedzie z lubartowskiej w stronę górki po lewej stronie przy sklepie spożywczym...niewiem jaka to ulica ale tam takjakby za biedronką, bardzo dobre kanapki są jak szefowa robi
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Nie Paź 21, 2007 16:00
Misiek_lbn napisał/a:
Gyros koło safari
budka za safari tym przy trasie
dobre jedzenie w przystepnych cenach, frytki zawsze świeże nigdy nie odgrzewane, mieso też dobre, danie małe jest w zupełności wystarczające na głód, danie duże na napraawde całodniowy głód jak dla mnie
za 10-15zł można się najeść do syta i naprawde smacznie
jezeli Bosek z ekipa nie jedza tam tego zarcia to cos w tym jest
Ostatnio z kazikiem bylismy w barze WYSPA na przeciwko WSPA bardzo dobra szama i naprawde niedrogo. No i nie mozna chyba zapomniec o grill barze na witosa i szaszłyczkach na Solidarnosci