Tutaj cały cennik dla rozwiania wątpliwości.
OPŁATY
A co sprzedaży auta na giełdzie to jak jeździłem w Fiestą to zauważyłem podniesienie się zamożności ludzie. Coraz mniej tam golfów a więcej passatów, A6 i podobnych. Auto poniżej 10k jest coraz mniej. Jak masz tanie auto na sprzedaż to możesz lecieć do Zamościa. Tam jest jeszcze epoka Golfa II A ostatnio nawet jakaś nowa giełda tam powstałą ale jej jeszcze nie widziałem.
Tutaj cały cennik dla rozwiania wątpliwości.
OPŁATY
A co sprzedaży auta na giełdzie to jak jeździłem w Fiestą to zauważyłem podniesienie się zamożności ludzie. Coraz mniej tam golfów a więcej passatów, A6 i podobnych. Auto poniżej 10k jest coraz mniej. Jak masz tanie auto na sprzedaż to możesz lecieć do Zamościa. Tam jest jeszcze epoka Golfa II A ostatnio nawet jakaś nowa giełda tam powstałą ale jej jeszcze nie widziałem.
Co do zamoscia to sie grubo mylisz nawet sobie nie zdajesz sprawy jakie tam sie auta sprzedaje , wiem z wlasnego doswiadczenia .
Hehe tez, racja albo nie typowe saaba sprzedałem na pierwszej giełdzie w Zamościu . Ale w Zamościu przynajmniej ludzie kupuja auta a nie tak jak w lublinie chodza i ogladaja tylko .
Ale w Zamościu przynajmniej ludzie kupuja auta a nie tak jak w lublinie chodza i ogladaja tylko .
A to prawda. A co do tych aut to niby jakie tam chodzą w Zamościu. fakt widziałem kilka dziwnych aut, ale cudów nie ma. A byłem tam kilka tygodni z rzędu.