j.w. szukam kantoru w którym można negocjować nieco ceny , potrzebuje pewną ilość GBP zakupić... i nie jest to 100 wiec dobrze by było uzyskać nieco lepszą cenę niż na cenniku
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
w 90% przypadków, najlepszy kurs ze wszystkich kantorów na peowiaków dostawałem w kantorze na rogu peowiakow i kosciuszki.
ale wczesniej zawsze przeszedlem wiekszosc kantorow, by dowiedziec sie jaki kurs dadza mi za tyle i tyle, takiej i takiej waluty. Wtedy moglem z nim negocjowac wiedzac jaki kurs gdzie indziej mi daja.
w 90% przypadków, najlepszy kurs ze wszystkich kantorów na peowiaków dostawałem w kantorze na rogu peowiakow i kosciuszki.
ale wczesniej zawsze przeszedlem wiekszosc kantorow, by dowiedziec sie jaki kurs dadza mi za tyle i tyle, takiej i takiej waluty. Wtedy moglem z nim negocjowac wiedzac jaki kurs gdzie indziej mi daja.
jak kiedyś kupowałem to w Leklerku na Zana ... byłeś u niego ?
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
kantor Vegas na Furmańskiej chyba Furmańska 10, polecam
targuj sie z nimi na calego i podawaj swoja cene a na pewno sie dogadacie
ja tam zawsze na wakacje kupuje i zawsze bardzo zadowolony jestem z kursow
Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 12:05
Paweł Kantor Anna na ul.Peowiaków 2 jak skręcisz od Narutowicza w lewo to pierwszy na lewo .
Zawsze z tatą sprzedajemy tam funty i to spore ilości i co do kursu np w/g NBP jest 2 grosze różnicy .
Wszędzie schodziliśmy i tam zawsze najlepiej dają także wal tam i pogadaj .
A hipermarkety kradną jak cholera tam to nawet sobie tyłka nie zawracaj
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Mi też tam zwykle udawało się wynegocjować najlepszą cenę. Najlepiej pochodzić po kilku i pytać. Unikaj marketów, chociaż ktoś mi kiedyś mówił, że w Plazie uzyskał dobrą cenę(ale nie jestem pewiem). Możesz jeszcze naprzeciw PKSu popytać, tam tez jest kilka.