FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: QSY
Sro Lip 15, 2009 21:56
Jak jeżdzić po Lublinie, żeby nie blokować kolegów
Autor Wiadomość
Raczkow 
drifter

Auto: cupa 16v
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 23:31   

Fajną masz przyczepę ty i twój znajomek jakimś audi starym, tylko jak już jezdzicie z nimi to z łaski swej lansujcie się jednym pasem a nie prawie całą racławicką korek robicie jadąc dwoma pasami 30 na godzine

shellah 
Widać, że się stara
Miszczo Jebaka

Auto: Audi Coupe 8b
Wysłany: Pon Lip 13, 2009 00:05   

Podziwiam cię bracie :spoko: oby takich ludzi więcej było :mrgreen:
To sie nazywa kult klasyków 8)

daj_mu 
Uczy sie pisac

Auto: stare audi
Wysłany: Pon Lip 13, 2009 14:04   

RaQo22 napisał/a:
Fajną masz przyczepę ty i twój znajomek jakimś audi starym, tylko jak już jezdzicie z nimi to z łaski swej lansujcie się jednym pasem a nie prawie całą racławicką korek robicie jadąc dwoma pasami 30 na godzine

to dobre jest! nie slyszalem o ul raclawickiej w lublinie aale te twoje czerwone ferrari tez fajne. łyso mi, nastepnym razem nasza przyczepa, ja moim starym audi i kolega fiatem zrobimy ci miejsce cobys sie mogl elegancko napedzic ze sto na godzine

[ Komentarz dodany przez: .Gelo.: Pon Lip 13, 2009 15:48 ]
proponowałbym się najpierw przywitać na forum

crOOchy 
the fastest furious

Auto: Jeep WJ Limited 2.7 CRD
Wysłany: Pon Lip 13, 2009 14:55   

nie czaje dlaczego się kolega spina od razu?

shellah 
Widać, że się stara
Miszczo Jebaka

Auto: Audi Coupe 8b
Wysłany: Pon Lip 13, 2009 15:06   

hehe może mu się auto grzeje :mrgreen:
sory za OT

te autka są do lansu i do jazdy 30 km/h :spoko:

Raczkow 
drifter

Wysłany: Pon Lip 13, 2009 16:44   

,,daj_mu'' żal chłopie.. l i tylko po to założyłeś profil? ja nie mam do nikogo HALO, tylko jak już ktoś śmiga na ,,lans'' to niech nie utrudnia jazdy innym albo zerkaj czasem w lusterka ile samochód za tobą jedzie bo ulica nie była pusta ;)

A tak poza tym co cie ugryzło, ja jak i inni nie mam zamiaru jechać za twoją przyczepą a przepisów nie będę łamać żeby cię na ciągłej wyprzedzać, więc po co problem odrazu robić i sie unosisz. Zjedz na bok jeden za drugiego przepuść innych którzy chociaż 50 jadą i dalej tłucz się 30 po dwóch pasach

tomir87 
Specjalista

Auto: S3
Wysłany: Wto Lip 14, 2009 00:52   

hehehe ale chlopaki macie problem.... :D :D :D :D :D Raqu wyprzedzaj ich nawet na potrojnej ciaglej :D sory ale tez bym Ci nie zjechal jadac 30 na godzine takimi wozami a nawet swoim ;) taki urok tego calego interesu :S

a Tobie Jacku gratuluje jest zaj.....e :D 8) tez tak chce :mad:

sixkiller 
Specjalista

Auto: fiuton '73/mondeusz
Wysłany: Wto Lip 14, 2009 10:36   

Nie robić mi tu bajzlu, patrol jak patol i długo nie blokowalismy tych dwoch pasów wiec nie ma sie o co spinać :|

Raczkow 
drifter

Wysłany: Wto Lip 14, 2009 12:51   

tomir87 napisał/a:
sory ale tez bym Ci nie zjechal jadac 30 na godzine takimi wozami a nawet swoim ;) taki urok tego calego interesu :S

I to jest właśnie polska kultura - zwykłe prostactwo :) oby tak dalej. Sory za OT już skończyłem

ANGEL 
drifter
MAM V8

Auto: Audi S6 Avant
Wysłany: Wto Lip 14, 2009 14:00   

Moze i ja sie wypowiem... Takie jaja na drodze to robcie sobie na Tysiaclecia... Jadac obok siebie... Lans jak najbardziej jest wskazany, ale jezeli jedziecie przez Racławickie, Kraśnickie Głęboka, gdzie sa tylko DWA pasy w jedna strone, to Chlopaki jedzcie jeden za drugim, nawet z predkoscia 10km/h...

Ladne macie autka, ale przez takie zachowanie, to zamiast podziwiac wasze kultowe wozy, to wam inni poprzebijaja opony, albo cos gorszego zrobia...

Pamietajcie nie jestescie jedyni na drodze.. I szanujcie innych uczestników Ruchu Drogowego, to Oni beda szanowac i WAS...

Lans i Patrol- TAK ( ale z głową, od tego Ją macie )
Peace :mrgreen:

AUDI COUPE- Piekne wspomnienia...
AUDI S6 - Nowe Wyzwanie...1/4mili w 14.76sec
0-100 w 6.58sec

sixkiller 
Specjalista

Auto: fiuton '73/mondeusz
Wysłany: Wto Lip 14, 2009 14:25   

Narobiliście takiej popyliny jak byśmy faktycznie ruch zablokowali, jechalismy tak moze ze dwa skrzyzowania i nikomu nic nie utrudnilismy, a tu wyszła afera że nie wiem co

Jak moge prosic to niech jakiś mod zrobi mi tu porządek bo chlopaki niełze OT strzelili zamiast pogadac sobie o tym na ulicy w trakcie opisanej tu sytuacji :|

daj_mu 
Uczy sie pisac

Auto: stare audi
Wysłany: Wto Lip 14, 2009 14:34   

engel. nikt ci sie nie kaze wypowiadac , nie bylo cie tam przede wszystkim. a pan raqo delikatnie przyatakowal ze swoja wypowiedzia. bardziej bym to widzial w PW niz w tym temacie, tymbardziej ze mocno przekolorowal swoja wersje. chcialbym jeszcze dodac ze to nie byly zadne jaja na drodze, ani patrol, ani lans. wracalismy z dalszego wypadu i trzeba bylo schlodzic w centrum przegrane motury, to stanelismy na kresce ze swiatel przy dlugosza i tak nam sie zeszlo do ronda ;) aaa ze przyblokowalismy nieumyslnie forumowego napedzacza to byl czysty przypadek

DAMI 
Widać, że się stara

Auto: Carisma & 323C
Wysłany: Wto Lip 14, 2009 15:35   

Nie tak nieumyślnie bo takie jazdy to sobie koledzy z tymi klasykami urządzają notorycznie po mieście(takie sytuacje już parę razy były na tym forum opisywane i nic się nie zmieniło) i to czasem w godzinach gdzie jest jeszcze spory ruch więc dajcie sobie na luz z tym "lansem".Dużo lepiej byście wyglądali jeden za drugim niż obok siebie i przynajmniej nie blokowalibyście ruchu i nie denerwowali innych. Koniec w temacie jazdy obok.

ps: fajne furki ,gratulacje za chęci i poświęcenie przy odbudowie :spoko:

QSY 
speed demon
emeryt

Auto: STI & Polonez 1500
Wysłany: Wto Lip 14, 2009 17:23   

tu sie mozecie użalać nad sobą a nie w temacie sixkilera :P :fucku:

ANGEL 
drifter
MAM V8

Auto: Audi S6 Avant
Wysłany: Wto Lip 14, 2009 19:03   

daj_mu Czleniu ,Nowicjuszu, mleko Ci jeszcze kapie spod noska... Jestes mlody i szanuj wypowiedzi starszych kolegow... Ja jezdzilem po city i patrolowalem sobie ulice jak ty jeszcze zbierales Turbowki... Bede pisal i koniec... Fakt nie bylo mnie, ale sami powiedzieliscie ze jechaliscie 30km/h i to obok siebie.. wiec to jest czyste CHAMSTWO jezeli takie rzeczy robi sie na dwu-pasmowce to juz idzie sie naprawde wkorwic... Pomyslal jeden z drugim co by bylo jakby karetka jechala?? I co wtedy?? niemielibyscie czasu schowac sie jeden za drugim maja te Kartony na kolkach za soba ( czyt. Przyczepa).. Jakbym sam jechal za wami i spieszylo by mi sie naprawde... to nie pomachalbym wam tylko co innego bym zrobil... Lansujecie sie wszedzie. OK, ale powtarzam robcie to z glowa i patrzcie czesciej w lusterka a nie na siebie jak jakies pedzie. KONIEC

AUDI COUPE- Piekne wspomnienia...
AUDI S6 - Nowe Wyzwanie...1/4mili w 14.76sec
0-100 w 6.58sec

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi