uwazam ze osoby w kamizelkach i zajmujace sie organizacja w pewnych momentach przeginaly ... :[ <pupcia>
Mati Twoja niezwykle obszerna, badająca dogłębnie i wyczerpująca zupełnie temat wypowiedź na pewno pomoże w poprawie organizacji kolejnych imprez. Twoje głębokie przemyślenia uświadomiły mi (i innym pewnie także), że osoby zajmujące się organizacją wcale dobrze tego nie robią. Twoje liczne, światłe argumenty otworzyły nam oczy. Od tej pory inaczej spojrzymy na organizację. W imieniu organizatorów jak i użytkowmików forum dziękuję Ci za tego posta. Dzięki niemu na pewno znacząco podwyższył się zarówno poziom intelektualny, jak i forma wypowiedzi na rajdowcu.
_________________ jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno
ależ wy sobie dogryzacie. zaraz jednego i drugiego eska zolta przejade
patrzac ile ludu bylo n torze, uswiadomilem sobie ze fajnie by bylo gdyby jakies laweczki byly na tej gorce gdzie ludzie stali. ale chyba malo to realne jest
Impreza swietna ! Takich tlumow dawno nie widzialem na torze Lublin.
Gratulacje za organizacje wygladalo naprawde "profi". Szybko przebieglo bardzo fajnie na PLUS.
Gratulacje dla MSJK'i i Daniela dobra robota jak widac lublin jest mocny
Swietne fury, mocne.. piekne oby wiecej takich na torze u nas w Lublinie !
Kamikaze i inni odpowiedzialni za organizacje oby wiecej takich imprez i moze cos dla szerszego grona rowniez .!
mikae, chodzi mi o to ze gdy ktos zblizyl sie na "bezpieczna odleglosc "do toru lub przy stacie to byl wielki dym ze strony np. kamikaze czy tez panow w kamizelkach ale gdy jechalo sie ostatnia probe i trzeba bylo przejechac przez start to nikt na probnym nie usunoł z tamtad aut i ludzi tylko trzeba bylo sie schamowywac i jeszcze omijac co niektorych a co do fotografowania tez uwazam ze zakaz byl lekkim przegieciem... ale niewielu go przestrzegalo..
ja uwazam ze impreze za pozytywna ale niektore "teksty" czy oddzywki,zachowania ludzi w kamizelkach były żenujace <rotfl>
_________________ "Życie zaczyna się powyżej 5 tyś obrotów....."
sam tego nie dokonales gdyby nie ak to heheh czarno to widze... wiec ta ironia wydaje mi sie conajmniej dziwna... a swoim ziomkom od filmow i fotek nastepnym razem powiedz gdzie jest najbezpieczniej stac...
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "
Nie macie sie co licytowac. bo gdyby nie kamikaze to ach pewnie czegos takiego by nie zrobil . a co do panow filmujacych to w troche zlych miejscach stali - jeden byl bardzo blisko zderzenia z evo prze sporj predkosci. ale musial duzo dostawac za takie krecenie bo nie uciekal :]
kamikaze czekam caly czas na filmik jak go prawie rozjechalem.
[ Dodano: 2008-02-24, 21:17 ]
Impreza byla zorganizowana wspolnie i byla bardzo udana. trzeba wyciagnac jakies wnioski by byla jeszcze lepsza i zeby bylo tego rodzaju imprez wiecej.
_________________ Nie umiem jeździć, ale lubię
Ostatnio zmieniony przez pilachgt6 Nie Lut 24, 2008 21:16, w całości zmieniany 1 raz
Dobra to juz nie ironizuje <spoko>
Nie zamierzam zaprzestac na tej imprezie , kazda nastepna bedzie inna i bede starał sie sciagnac auta z całej Polski.
ty to jednak sie pogodzic nei mozesz. prezes mowil wyraznie ze nei
Ja sie tego dowiedzialem dopiero po FINALE. Przed finalem bylo mowione, ze mozna jezdzic po oponach ?
podczas, jak carfit jechal i walnal w opone to sie zapytalem prezesa czy mozna. pwoeidzial ze tak. ze nie mozna wszystkich ale za takie cos nei bedzie kar.