FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: johny
Czw Lip 18, 2013 17:50
Mini Sprint 3.02.2008
Autor Wiadomość
polll6 
drag czempion

Wysłany: Wto Lut 05, 2008 23:20   

nie ma to jak huczna impreza z okazji urodzin forum :D hyhyhy mini max mini maxem a wnioski wyciagniemy z tego co grzesiek napisal... kilka osob zglosilo swoje sugestie co do pewnego uzytkownika forum... wiec przemyslimy temat i podejmiemy decyzje....

"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce :-) "

CEZAR6 
Specjalista

Wysłany: Wto Lut 05, 2008 23:21   

Czasem nie podzielam zdania prezesa ale w powyzszym poscie jest jest duzo prawdy...

Spawos6 
prawdziwy tuner

Wysłany: Wto Lut 05, 2008 23:36   

1)mizoo hehe dzieki za toba fajnie sie jechalo :D :) mysle ze niedlugo sie tez zobacyzmy :] :] hehe

2)pilachgt mysle ze nie ma cie sie unosic tak hehe nie raz byly rozne bledy rozne czasy sie dostawalo za jakies slupki 5s itp niestey ale to sedzia i on decyduje czasem sie zdazaja takie sytuacje niestety. a co do pogody ze ten wczesniejstartowal a ten nie to takier ajdy sa ,np: w krasniku x4 pierwsze jechaly gdzie bylo po "pas" sniegu hhe a na koncu maluszki gdzie mialy juz mokra trase i klepaly po 15-20s te subaraki ale takie sa rajdycasem sie wyzlizga tak ze jezdzic sie nie ga przyklada KA hehe

3) mini max mi sie podobal dawno nie jezdzielem lanosem ale coraz lepie jeest hehe :)

4)a co do rozmowy tutaj od kiedy "kolega" taki Uczciwy jest.....???
Ostatnio zmieniony przez Spawos6 Wto Lut 05, 2008 23:38, w całości zmieniany 2 razy  

pilachgt6 
prawdziwy tuner

Wysłany: Wto Lut 05, 2008 23:52   

Spawos napisał/a:

2)pilachgt mysle ze nie ma cie sie unosic tak hehe nie raz byly rozne bledy rozne czasy sie dostawalo za jakies slupki 5s itp niestey ale to sedzia i on decyduje czasem sie zdazaja takie sytuacje niestety. a co do pogody ze ten wczesniejstartowal a ten nie to takier ajdy sa ,np: w krasniku x4 pierwsze jechaly gdzie bylo po "pas" sniegu hhe a na koncu maluszki gdzie mialy juz mokra trase i klepaly po 15-20s te subaraki ale takie sa rajdycasem sie wyzlizga tak ze jezdzic sie nie ga przyklada KA hehe

mi juz dawno temu minelo, tylko szkoda 10pkt za generalke :D

a co do startow ze ten ma morko lub slisko a ten nie, to jest normalne ale moje 13sek starty nei wzielo sie z tego powodu :)

bylo minelo, teraz zyje tym co bedzie a nie bylo :)

[ Dodano: 2008-02-05, 23:54 ]
A co do steca to nie najezdzajcie tak na chlopaka bo juz wiecej nie przyjedzie. a fajnie jest sie scigac z drugim miskiem mimo ze czasem (lub w wiekszosci przypadkow :D ) z nim przegram :D

Ostatnio zmieniony przez pilachgt6 Wto Lut 05, 2008 23:55, w całości zmieniany 1 raz  

JOZEF_STALIN6 
Specjalista
ŻYLO :)

Wysłany: Sro Lut 06, 2008 01:36   

Stec junior niech opanuje swoją fantazje przy jeździe przy zaparkowanych samochodach bo szedłem jak człowiek a ten jawnie smyrna mnie lusterkiem po ręce a jechał szybko :/
Człowieku nie jesteś panem szos i parkingów tam też ludzie chodzą........

Co do imprezy super :) fajnie było :) może już 24 wystartuje swoim poldasem :) :D :D

Mati 
prawdziwy tuner
LKR...

Wysłany: Sro Lut 06, 2008 09:56   

Czy 24.02,08 to nie miało być lap race ??? tylko dla aut 4x4 ?

JOZEF_STALIN6 
Specjalista
ŻYLO :)

Wysłany: Sro Lut 06, 2008 12:08   

Masz racje :) pomyliły mi sie imprezy wybacz :)

Odpowiedz do tematu