Ogólnie nie było szału Pan Kamikaze dziwnie organizuje te imprezy. Ogólnie poprzednia impreza (Lap Race) był o wiele lepszy ! Wpisowe miało być najpierw 60zł potem 100zł bo pomiar czasów będzie profesionalny (fotokomórka) a jak zwykle był stoper żal.pl jedym słowem
Rozumiem wszystko, że można stoperem sobie mini max'a czy kjs'a zmierzyć ale nie taką impreze. Miało być tyle wspaniałych aut i w końcu było tak sobie
Z FWD tylko były 4 Hondy, (wiadomo DeeS, Spawos i Rasta nie mogli z wiadomych przyczyn) Corolli i Leona nie było. Co do RWD to chyba organizatorowi coś nie pykło miało być tyle eMek a tyły 2 e30 jedna mocniejsza e36 no i lubelska e34. AWD dawało rade i zwyciężył mój faworyt w srebrnym Subaru pan koło 45 lat
Stec Junior i jego jazda Lancerem jak zawsze żal.pl więcej pozatorem niż na torze nie wiem nie trawie tego gościa,
Miłe wrażenie wywarł na mnie CTR na kompresorze oraz pokaz Driftu.
Mam nadzieje, że na drugi raz będzie wszystko dopięte na ostatni guzik !
No i najlepszy był Colt i to Subaru Outback czy coś takiego a Tyle osób było chętnych do wystartowania w imprezie a tutaj ledwo odpychający się Colt.
MicO, ja staram się za każdym razem jeździć po torze !
Nie wiem czy bywasz na każdej impreze ale ja przeważnie jestem na każdej i akurat widziałem już nie raz młodego steca w akcji. Zwłaszcza wtedy kiedy zaorał ostro tor ! i nie jest to tylko moje zdanie
po ostatnim chelmie gdzie mialem 2 pomylone trasy, przez co nie wygralem w kurierze lubelskim napisano ze corsa jest lepsza od lancera. i na lkt pojaiwly sie takie komentarze:
SZANIA na LKT napisał/a:
:haha: wychodzi na to ze moc to nie wszystko...
Rysiek najwiekszy lanser w miescie w zoltym ferrari na LKT napisał/a:
Rajdowiec a raczej mistrz własnego podwórka
Kamil na LKT napisał/a:
ale to już jakieś postępy rok temu na śniegu fiat126p był szybszy teraz tylko Corsa
Oby tak dalej
Jakbym bral do siebie takie komentarze na powaznie to bym na tor nie przyjezdzal bo moze mi sie cos nie udac i objedzie mnie 3 razy slabszy samochod.
Byc moze sebastian troche sie speszyl swoimi wynikami i ostatnio nie przyjezdza, ale to zle bo fajnie jest zlac czasem jakiegos Steca , a przegrac z nim to tez nie bedzie wstyd.
Ja po Sebastianie też dużo więcej oczekiwałem, ale jest młody i pewnie kiedyś jego jazdy dorównają naszym oczekiwaniom, a może nawet przerosną.
Taki mały OT strzeliłem <oops>
_________________ Nie umiem jeździć, ale lubię
Ostatnio zmieniony przez pilachgt6 Nie Kwi 20, 2008 20:40, w całości zmieniany 3 razy