no ja dzisiaj zaliczylem cale rondo pod orfeuszem i wszytkie mozliwe skrzyzowania....aha no i zapomniałbym o 180 pod pocztą( o 16:00 ) ale sie babcie w mocherowych wytraszyły
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: F7P
Skąd: Polska Pomógł: 29 razy Dołączył: 17 Cze 2004 Posty: 1894
Wysłany: Pon Mar 07, 2005 08:53
Boże drogi ( przepraszam, że używam imienia na daremno)
Mico widzisz usmieszki? To zonacza, że sobie żartuje.. i smieje się z kontekstu jaki ja napisałem .."że jechałes bokiem całe miasto".. i, że piszesz bajki.. i usmieszek na końcu ...
Chyba wiesz co oznacza smiejąca sie mordka?
Wiem jak jeżdzisz i Ty wiesz, że Ja wiem.. więc nie spinaj dupki.. tylko się smiej..
Ja osobiscie nie mogłem.. bo nie miałem auta to raz.. a po 2 jakieś wafle budziły mnie telefonami..
Najpierw Macior .. nie zdąrzyłem sie podnieść z pod kołderki.. potem kfak.. prezesa złapałem i mówił coś za 5 min na kraku.. a ja nie sorka ja bede pózniej!
Więc przepraszam, że nie wpadłem..
Najlepsze było około 23,30.. jakiś kolo jezdził czerwonym cifem pod Zusem .. całe rondo jego z 10 min.. do czasu pojawienia sie 2 TRansitów niebieskich z paskami białymi na boku.. dyskoteką na dachu i kratą w środku ( odpisali vat na działalnośc gospodarczą )..
Otoż 2 autka włączyły koguty dojezdzająć do ronda, jeden wjechał po prąd aby uniemożliwic czerwonej Hondzie jazde dalszym bokiem..
Reasumując Honda wchodziłą w ostatni łuk i chciałą chyba pojechac pod Media M....
Z przeciwka wyjechał Tranzystor ale na rondo i pod prąd do Hondzi..
Z tyłu od Nadbystrzyckiej 2 Tranzystor też na włączonym kogucie..
i jazda.. Honda zjechała z ronda szybko... mijajac sie na centymetry z radiola, która zarazem wpada w poślizg- drift niekontrolowany i staje bokiem.. włączone koguty walka o postawienie tranzita do jazdy.. pozwala Hondzie nabrac dystansu... Ucieczka.. perzez miasto... osiedlami..
Jadąć Nowym swiatem Kolega opowiadał że minał go Polonez bez oznakowań i obrocik za nim i jazda.. więc kolejna ucieczka .. Smorawińskjiego budowlaną , Zalew do Domku..
Auto: PoWeReD bY hONda :)
Skąd: Nałkowskich Pomogła: 1 raz Dołączyła: 11 Lip 2004 Posty: 173
Wysłany: Pon Mar 07, 2005 09:07
MicO napisał/a:
hehe vesti.. zadzwon do Lenki.. bo nie wejdzie dzisiaj na gg ani na forum.. i zapytaj jak jechalismy.. tak sie glupio sklada ze siedziala obok..
drifft - nie jechalem bokiem jednym.. tylko bokami.. Sorry zapomnialem ze (akurat) ja nie moglem tak jechac.. spoko.. trzeba bylo przyjechac jak dzwonil kfak.
ps. a czy to pol miasta to moge dyskutowac.. to tylko 2 ulice... trasa wz i cale unii lubelskiej.. dobra nie wazne. jak ktos uwaza to za niemozliwe nich usunie posty..
Heh... Pierwszy raz przeżyłam coś takiego.
Jak to było Michaś? Astra Quattro?