ty to jednak sie pogodzic nei mozesz. prezes mowil wyraznie ze nei
Ja sie tego dowiedzialem dopiero po FINALE. Przed finalem bylo mowione, ze mozna jezdzic po oponach ?
podczas, jak carfit jechal i walnal w opone to sie zapytalem prezesa czy mozna. pwoeidzial ze tak. ze nie mozna wszystkich ale za takie cos nei bedzie kar.
czyli Ciebie tez to zaciekawilo
nastepnym razem sie dopytam przed zawodami i bedzie jasne
a jesli chodzi o driftowanie to troche czerwony GT i fioletowe EVO
Co nie zmienia faktu ze pokaz driftu podobal sie kibicom <spoko>
No no podoba sie podoba ale to nie te auta... mam nadzieje ze w niedziele bedzie dużo dymu racja jezdzili na czas ale czy jest sie czemu dziwić taka impreza ;]najbardziej bróbował RAFEE i ten w Białym EVO z blachami SK... obaczymy co bedzie w niedziele
Impreza byla zorganizowana wspolnie i byla bardzo udana. trzeba wyciagnac jakies wnioski by byla jeszcze lepsza i zeby bylo tego rodzaju imprez wiecej.
i tutaj się zgadzam!
łącząc siły, można zdziałać naprawdę dużo <spoko>
i powiem szczerze ze dziś zabrakło mi Steców naprawdę
wtedy impreza byłby "dopełniona"
stece w Wieliczce jezdzili.. impreza "Memoriał Bublewicza I Kuliga''
wyniki:
1.Kuzaj.
2.Stec M.
3.Kusa( auto od Steca)
4.Dytko.
5.Bebenek.
6.Duda
_________________ "Życie zaczyna się powyżej 5 tyś obrotów....."
pilachgt, wygladalo jakby probowal bo nawet do 1 zszedl i nieudalo mu sie auta przełamac.. tak wygladalo .. ale zółty lancerek i subaru czerwone ładnie oponki spalili..
_________________ "Życie zaczyna się powyżej 5 tyś obrotów....."
czytalem ze sa jakies glosy aby wystapily jakies hmm mocne oski co planujesz ?
Czy jest taka opcja ze wystartuje pare osiek ? Jakie plany na dalsza impreze ?
P.S Ty to jestes tym kamikaze ktory zatrzymal srebne saxo na torze ? (po zawodach) ?
Tak nastepna impreza odbedzie sie 20 kwietnia "Lublin Time AttacK"
jesli beda oski to napeno bardzo mocne... zeby stnowily konkretna alternatywe dla 4wd (mam bardzo Ciekawy pomysł co do tego , beda emocje!!!! )
ogolnie bedzie wiecej motoryzacyjnych atrakcji!! ale wiecej info juz wkrotce:)
tak to ja Ciebie zatrzymalem i ....
Ostatnio zmieniony przez Kamikaze6 Wto Lut 26, 2008 19:31, w całości zmieniany 1 raz
esli beda oski to napeno bardzo mocne... zeby stnowily konkretna alternatywe dla 4wd
Szczerze mowiac Tor Lublin jest dosc specyficznym torem i tak naprawde nie moc jest najwazniejsze oczywiscie to zalezy jeszcze od proby. Mysle ze nie jedna oska w lublinie nawiaze walke z autami 4wd.