Bardzo fajne zawody.
Milo sie ogladalo, a jeszcze lepiej by bylo jakby wiatr tak nie wial
Gratulacje dla wszystkich uczestnikow:]
a no i ladne baczki czerwonego subaru na koniec publice sie podobalo
Dzwonil do mnie znajomy ktory bral udzial w Lap Race (czerwona IMPREZA GT, wg. najladniejsza na torze)
Prawdopodobnie pojawi sie w niedziele u nas wraz z niespodziankami od pugow rajdowych po inne mocne autkaaa o ktorych niech Adas sam napisze...
Bedzie ciekawie.....
Adam chwal sie tu
myslalem ze beda jakies trudnosci, ale cos chlopaki z ryk slabiutko pojechali.
Jednak byłem 30 a nie 32 Ehhh i te moje 2 mega błędy czyli mety stop 10 sekund i było by miejsce 20 a dało się jeszcze lepiej jak by był zrobiony dobrze nawrót ! to może i była by 15 !
to mnie bardziej motywuje !
nie moglem nic pokazac poniewaz po raz kolejny mialem kiepskie opony ale to takie wymowki jak zwykle wiec nie zaczynam.........
Toyo lezalo w domu i tam zostalo poniewaz wczoraj u mnie tak padalo ze nigdy bym nie powiedzial ze bedzie dzisiaj sucha.......
druga sprawa brat pugiem mial drobne problemy z hamulcami takze tez nie byl zadowolony
ja bylem u was treaz wy przyjedzcie do mnie zapraszam na Ulez tam sie poscigamy przynajmniej beda jakies normalne predkosci i wyzsze biegi a nie 1 i 2
ogolnie bylo fajnie tylko szkoda ze przewod gumowy od turbo pekl i jazda sie skonczyla
Ostatnio zmieniony przez Devil666 Nie Mar 02, 2008 19:56, w całości zmieniany 1 raz
to chyba na ostatniej próbie jak dojechałeś na metę, to coś puściło
a czy prawe tylne koło tak normalnie powinno stać ??
bo wydawało się jak by krzywe...
ogólnie super gratulacje za przejazd pod publikę <spoko> <spoko> <spoko>