Idź na Mari Curii Skłodoskiej (na miasteczku akademickim) tam jest biuro firmy Full Job i znajdą Ci robote ... najprawdopodobniej w Polmosie 6,65zł /h i praca na 3 zmiany ..a najlepiej płacą na weekendzie w nocy ,ale ile dokładnie to nie wiem
_________________ Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem...
Auto: Audi A4 1.9TDI
Wysłany: Nie Lut 07, 2010 20:06
Jeżeli nie zamierzacie wyjechać z Lublina to powiem krótko. powalony studia!! Zostawcie je w cholere i bierzcie się za stałą robotę bo w naszym "pięknym" Lublinie ciężko jest znaleźć dobrą pracę nawet jak się ma niewiadomo jakie papiery. Tu nie trzeba mieć papierów żeby mieć dobrą pracę tylko znajomości. Ja np pracuję na Elizówce i jestem w tych 3% ludzi którzy są zadowoleni ze swojej roboty i zarabiają normalne pieniądze. A jeżeli chodzi o pracę na ferię to na Elizówce jest w ciul hurtowni w których można się zatrudnić dorywczo, ale fachowa nazwa takiej pracy żeby nikt się nie mógł przyczepić to jest to "praca na okres próbny". Czyli krótko mówiąc pracuje się tydzień czy dwa bierze się kasę za ten okres pracy i dowidzenia. Jeżeli o taka pracę chodzi to wiem o tym bo już nie jedna osobę tam skierowałem i nikt jeszcze nie narzekał