Auto: Audi A4 Avant
Skąd: Czuby Pomógł: 4 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 150
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 21:42
johny napisał/a:
polecam allegro duzo taniej, jakosc taka sama i nie przejuj sie cena ze jest 2 razy mniejsza na allegro, niedzałek na czesci zarabia 50%
Dobrze gada
Co do Kayab już kiedyś pisałem po pół roku się wysrały pomimo zakładania w zakładzie, jest sporo chiny i pewnie dlatego, potem kupiłem GH i latałem ponad 2 lata i były ok i o połowe tańsze, teraz do a4 kupiłem Magnum(polecane w CMT) wysrały się po miesiącu a że nie zakładałem w warsztacie to nie chcieli uznać gwarancji, ale w reklamacjach doświadczenie mam także kase odzyskałem , kupiłem ponownie GH i latam na razie zadowolony, a dokładnie tu http://allegro.pl/item946..._gh_gazowe.html miła obsługa i ceny znośne. Na naszych drogach niestety ale nawet najlepsze nie wytrzymają.
ja mam np przód monroe - nie polecam a tył bilsteina no i te są jak dla mnie najlepsze .. ale trzeba przyznać ze są drogie bayab ma różne opinie.. w mojej przed bilsteinem siedziały kayaby no i nie wspominam ich mile
w każdym razie, mój kolega wyprzedaje aktualnie hurtownię części, ma dobre ceny .. gdyby coś Cię interesowało konkretnie pisz na PW, moze będę mogła pomóc ..
_________________ "Twój samochód jest wtedy wystarczająco szybki,gdy stojąc rankiem przed nim,boisz się go otworzyć"
Kupiłem 2 lata temu kayaby właśnie wylały mi 2 z tyłu przejechały tylko 30tyś. km, miałem kupić GH ale po przeczytaniu opinii zrezygnowałem och zakupu, Kayabów więcej nie chce, bilsteiny za drogie więc kupiłem amorki meyle olejowo gazowe, różne mają opinie zobaczymy jak wyjdzie.