poprostu myślałem że są szybsze po tych wszystkich och-ach które czytałem w opisie jakiegoś projektu... 16,50 to nie jest kiepsko, tylko że accord ojca ma katalogowo (z pamięci)15,80, liczmy że Honda naciągnela wynik i dodajmy sekunde nawet 1,5 sek.; otrzymujemy 16,80 / 17,30 czyli o wiele szybsze to nie są (choć w stosunku do mojego mondeo to prawie wszystko jest szybkie ):v I teraz pytanie ile te seje maja do 100km/h??(bo mogą być całkiem szybkie i dopiero potem tracić "parę" )
_________________ CENTRUM.FM
Whose Line Is It Anyway
Auto: F7P
Wysłany: Wto Lip 12, 2005 19:36
Piki.. swojego czasu puścili Type-R Accorda poprzedni model i na 400 i miał 17,16
Mówie powaznie.. robili jakis tes.. samochód był własnościa jednego z redaktorów.
poll skrzynka nie jest lepsza z punto 1.2? Z tego co na centomani klepał ktoś.. tak od 1.1 sypie sie szybko.. ? Macior tez tak kiedys mi info rzucał.. to jak w końcu?
Bo ja liczyłem przekładke kiedys i wyszło w chu.. kasy.. więc cc sportaś poszło do zydka..
sorki ze dopiero teraz odp.... ale wrocilem z wywczasu
ja u siebie mam skrzynke sportingowa z 1.1 spi ... moja pierwsza skrzynie wytrzymala cos ponad 100 tys km .... i byla raczej mocno katowana ... minusem tej skrzyni jest to ze przy nieumiejetnym wkladaniu 2 biegu bardzo szybko poleci synchro 2. teraz mam nowa taka sama skrzynie pochodzaca z rajdowki ma nawet jakies plomby i jak narazie <odpukac> biego wchodza bardzo fajnie
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
Poll a mechanizm różnicowy się nierozpadał, u mnie częstą dolegliwością było rozwarswianie się go, ale dobry tig plus pare klinów i daje gwarancje że 150-200kuniuf wytrzyma.
Poll a mechanizm różnicowy się nierozpadał, u mnie częstą dolegliwością było rozwarswianie się go, ale dobry tig plus pare klinów i daje gwarancje że 150-200kuniuf wytrzyma.
heheh maciorex sam wiesz jak jezdzilem sejem ile strzalow ze sprzegla ile ostrych redukcji itd... i moja stara skrzynia to wszytsko wytrzymywala do ponad 100 tys km ... mechanizm jest caly ... w mojej starej skrzyni ktora mam w garazu rozwalony jest synchro 2 i 2 wyskakuje... pozatym wsio jest ok ... a zapodalem nowa poniewaz kolega dal mi na nia nezla promocje hehehe
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
Ja jeżdze na pewien szrot i wyciągam sam, a gdzie to nie powiem bo zaraz by mi wszystko handlarze powyciągali, ostatnio nawet soczewki do B4 za 350zeta pare z pękniętymi szkłami wyrwałem.