NELSON jest zapowiedziany od dawna... a KJS/MM Wielkanocny parę dni przed imprezą chyba o to chodziło pilachgtowi Nigdzie nie jest zapisane że cykl MM ma się odbyć tylko w lublinie... Ale ja nie startuję to jest mój punkt widzenia jako kibica i może mieszkańca Chełma bo na NELSON nie musiałbym dojeżdżać... Tak jak już napisałem nie startuje i miałem się nie wypowiadać ale wyraziłem jednak moje zdanie
msjk napisał/a:
ja jutro nie startuje.
Zapraszamy w Niedzielę do Chełma :]
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Sob Mar 15, 2008 08:54, w całości zmieniany 1 raz
oj spinacie sie wszyscy czy 7 dni czy nie czy liczy sie czy nie , wazne ze cos jest a ile prob , czy bedzie 2 czy 15 i tak przyjedziecie pojezdzic sobie i posmigac .... pocwiczyc brakuje tylko ILE WPISOWE ?? <rotfl> wiec nie wiem po co to gadanie
Jest to regulamin Mistrzostw OKRĘGU Lubelskiego w Minimaxach więc wliczanie nawet Minimaxu rozgrywanego w Strzelowie koło Cyncynopola - jeśli leży na terenie woj. lubelskiego i będzie zorganizowany zgodnie z regulaminem jest jak najbardziej poważne, naturalne, sensowne itd.
Jeśli chodzi o Nelsona to problem jest jedynie co zrobić z pierwszą rundą.
Wracając do tematu MiniMaxu czy KJSu Wielkanocnego - to nie wiem czy Lechu czy jesteś zamieszany w organizację ale na pewno jesteś zamieszany w dezinformację - chyba tylko Tobie jest wszystko jedno jakiego typu to impreza, ile będzie miała odcinków, ile wpisowe.
_________________ jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno
Bardzo fajna impreza! Wszystko szybko, sprawnie przeprowadzone, mało publiczności, niewielka(w porównaniu z innymi mini-maxami) liczba startujących, mokry tor, organizatorzy spoko i troche zakręceni <spoko> ...czego chcieć więcej.
Ja również wszystkim jeszcze raz dziekuję i gratuluje wygranym:) Ps. smacznego baranka:)
Życzę także powodzenia na jutrzejszych trasach i mam nadzieję do zobaczenoa niedlugo na kolejnej imprezie!!!!