Ok wielkie dzieki na info, eeeee a po czym poznac auto organizatora hehe ?? A i male pytanko jak mi delikatnie podcieka symering od skrzyni to chyba nie zrobicie mi problemow co?? czy nie zabardzo moge jechac ??
pamietaj lejek plynnie i spokojnie bez niepotrzebnego palenia gumy itd zapoznaj sie z torem pierwsze... a reszta przyjdzie pozniej
OWM nie jest dobrze!!! To chyba pierwsza w miarę rozsądna wypowiedź Polllllllllllllllllllllllllllllllllla, a to raczej niestety znaczy, że jednak odpuszcza karierę wirażowca i pójdzie w politykę!! Po akcji "Znak" już mu babcie w Siennicy pierwsze dzień dobry mówią!!
ok dzieki poll, zxawsze to kilka cennych wskazowek od doswiadczonych ludzi nie zaszkodzi Mam nadzieje ze autko da rade no i ja nie bede ostatnia lebiega
Ja chciałbym tylko zapowiedzieć, ze oprócz mini sprintu będzie też bardzo ciekawa niespodzianka Ale to zobaczycie już na torze - będzie na pewno na co popatrzeć a i aparaty mogą wam się przydać
_________________ jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno
dokladnie tak jak Prezes pisze jutro na torze bedzie mozna zobaczyc ciekawy pojedynek.. jeden producent...jeden model... 3 generacje róznicy i 10 lat technologii zobaczymy co jest lepsze..
pogoda zapowiada sie ciekawie takze impreza moze byc fajna...
i do tego jeden kierowca, więc będzie na pewno obiektywny!!!
[ Dodano: 2008-09-27, 18:34 ]
MicO napisał/a:
dokladnie tak jak Prezes pisze jutro na torze bedzie mozna zobaczyc ciekawy pojedynek.. jeden producent...jeden model... 3 generacje róznicy i 10 lat technologii zobaczymy co jest lepsze..
i do tego jeden kierowca, więc będzie na pewno obiektywny!!! WM nie to zacytowałem!!