Decyzja zapadła już po wizycie apropo porządku na torze. Zieloni postarali się, zeby tor nie "zanieczyszczał" środowisku i nie przeszkadzał mieszkańcom, jak się dowiedziałem, tor będzie nieodwołalnie zamknięty, a rally sprinty, żeby się odbyły będą musiały znaleźć inną lokalizację. Przykre
Wasyl, mam nadzieję, ze to pierwszo-kwietniowa informacja <wow>
W razie co, zapraszam na tor do Biłgoraja.
Decyzja zapadła już po wizycie apropo porządku na torze. Zieloni postarali się, zeby tor nie "zanieczyszczał" środowisku i nie przeszkadzał mieszkańcom, jak się dowiedziałem, tor będzie nieodwołalnie zamknięty, a rally sprinty, żeby się odbyły będą musiały znaleźć inną lokalizację. Przykre
nawt sobie nei zartuj w ten sposób
[ Dodano: 2009-04-01, 16:09 ]
6 kwietnia eszcze nei było więc skąd taka decyzja?? prima aprilis ? :[
nie wiem jak się na tym forum wkkleja linki (jeżli mod może poprawić to bardzo proszę) - ale oblookajcie sobie ten artykuł z koziołka - jak dla mnie to tylko zacytować pewnego siwego fizyka:
"dwie rzeczy są nieskończone - kosmos i ludzka głupota. tylko co do tego pierwszego nie jestem pewien"
nic tam nie uradzili , i nie uradza , tor jest nietylkany nie ma mozliwosci zgodniej z prawem by ten tor został zamkniejty.
Jak wyjdzie ze jest tam smietniko itp itd to własiciel ma okreslony czas na uporzadkowanie i doprowadzenie wszystkiego tak by spełniało podstawowe normy.
Widzę, że komentarze po nas zostały...
No to w ramach następnego sprintu proponuję przeprowadzić akcję sprzątania toru - taka społeczną... bo na tor lubię przyjeżdzać na oglądarę... może jakieś wlepy na szybę samochodów???
Coś w stylu: ZOSTAWCIE TOR W SPOKOJU!!! albo: "ŚCIGAM SIĘ NA TORZE - NIE NA ULICY" taka kampania społeczna na wszelki wypadek... bo wiecie jak teraz w Lublinie wygląda motokros...
prezes ak chelmskiego zostal wybrany do walki z glupota tamtych ludzi... i reprezentuje tor lublin w sadzie... poczekajmy na konkretne info...
A konkretne info jest takie, że ..... nie ma żadnych konkretów. Spotkaliśmy się w poniedziałek na tzw. rozprawie administracyjnej, pościemnialiśmy na zasadzie my swoje, oni swoje, straciliśmy cztery godziny i na tym koniec.
Zawalisty materiał z tego zrobiła Telewizja Lubelska - looknijcie w necie Panoramę z 6 kwietnia!!
Trzeba tych furiatów skierować w stronę żądania postawienia ekranu dzwiękochłonnego przez miasto. Pozda tym trzeba zwrócić miastu uwagę że ma tam jeszcze bliżej powstać Centrum Jana Pawła II - i z tym dopiero będą kłopoty z wiernymi , staruszkkami itd... Durne miasto samo chyba dało grunt pod to centrum...