FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: johny
Czw Lip 18, 2013 17:46
5. runda RallySprint - KULKA
Autor Wiadomość
spider666 
drifter
rajdowiec :)

Auto: V V C
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 08:37   

to brook przywozila z Chelma chyba telewizorek, ale nie wiem cz przyjedzie

kein Alkohol, kein Nikotin
gib mir Benzin

pilachgt6 
prawdziwy tuner

Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 19:38   

dzięki Robert za walkę :D - w końcu musiałem się napocić i namęczyć :)

Drift_King6 
Specjalista

Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 19:49   

Mimo tego,że motor po ostatnim zgotowaniu kuleje :/ udało się uplasować na 11 pozycji :P

EDIT: mała sugestia do sędziów,aby baczniej obserwowali to co się dzieje na torze...
dzisiaj miała miejsce akcja,że tuż przed metą dogoniłem Kicka driftera,po czym on wyspinował i zatarasował mi drogę do mety....podbiegam do prezesa i melduję..a prezes:"yy no nie widziałem :] " ale wkońcu udało się powtórzyć przejazd <spoko>
Ostatnio zmieniony przez Drift_King6 Nie Kwi 26, 2009 20:15, w całości zmieniany 1 raz  

Mati 
prawdziwy tuner
LKR...

Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 21:15   

Drift_king, dokladnie widzialem to zajscie.. uwazam ze ludzie ktorzy jada tam sobie posmigac bokami powinni jechac na koncu stawki.. bo tak to czesto trzeba powtarzac przejazdy..

Irek 
Uczy sie pisac
$wirek

Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 21:19   

Wielkie podziekowania dla Roberta za szkole jazdy po torze.Fajna imprezka byla.

robertMK 
Specjalista

Auto: RWD
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 08:15   

pilachgt, RAZ JA SZYBSZY ,DWARAZY TEN SAM CZAS I RAZ TY!! to była walka do konca ;) dzieki za sobote i niedziele na torze :P
pierwsze miejsce jest twoje szkoda tylko tych pkt w mistrzostwach...

Irek, Zelazo potencjiał jest, wazne ze chcecie i mysle ze im wiecej zawodów tym wiecej opanowania i wjezdzenia

Piotrek Mizak fajnie było sie poscigac twoja VTI z Moja H heheh mysle ze jeszcze mozna zrobic taki przejazd zeby sie powyprzedzac na next zawodach jak bedziemy:)

pozdr for all

gregMK 
Widać, że się stara

Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 08:28   

robertMK napisał/a:
mysle ze jeszcze mozna zrobic taki przejazd zeby sie powyprzedzac na next zawodach jak bedziemy:)

ooo taaaak :) )) jestem za zresztą małe podejście już robiłem <spoko>

kicek6 
Widać, że się stara

Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 09:41   

Drift_king napisał/a:
EDIT: mała sugestia do sędziów,aby baczniej obserwowali to co się dzieje na torze...
dzisiaj miała miejsce akcja,że tuż przed metą dogoniłem Kicka driftera,po czym on wyspinował i zatarasował mi drogę do mety....podbiegam do prezesa i melduję..a prezes:"yy no nie widziałem :] " ale wkońcu udało się powtórzyć przejazd <spoko>

Ja też mam pare groszy to wtrącenia, a wiec na początku tego ewentu poprosiłem tą panią co przyjmowała kase żeby nas(tych którzy chcą sobie polatać bokiem) wypuszczali jako ostatnich... usłyszałem ok, załatwi sie... I jakie było Moje zdziwienie gdy podszedłem do kierownika który puszczał samochody(ten w ciemnych okularach)? NIE DA RADY, W KOLEJNOŚCI PODJEŻDŻAMY NA START <wow> <wow> <wow>

A to że ta Pani mi nawrzucała po ostatnim przejeździe, w którym zablokowałem wjazd DK to też Moim zdaniem troche nie halo, bo to nie wiejska pojeźdzawka pod remizą tylko całkiem spora impreza motoryzacyjna którą przychodzi ogląda całkiem dużo wiary...

Pozdrawiam...

kielbas 
Nowiciusz ;>
MK TEAM

Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 10:55   

i mnie się udało pierwszy raz wystartować na waszym podwórku :] co tu dużo gadać tor bardzo fajny dobra przyczepność napewno jeszcze zawitam <piwo>

łaby6 
Widać, że się stara

Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 13:53   

Było spoko tylko nie którzy nie mogą zrozumieć jak się mówi żeby puszczali po mnie samochód trochę później , a potem mają pretensje. A będą jakieś fajne fotki bo było na co popatrzeć ehhehe.Pozdrawiam i czekam na następny.

zeglarz6 
Widać, że się stara

Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 14:07   

sa gdzies wyniki?

pilachgt6 
prawdziwy tuner

Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 16:24   

Moim zdaniem prezesie postąpiłeś(liście) po ch.ju z tą dyskwalifikacją. Wielka tragedia sie stała że na chwile wjechałem na tor i tam zawróciłem by podjechać szybko na start. Nie wspomne o tym że się ustawiłem do 3 próby tam gdzie miała pierwotnie być(a nie było bo wam nie chciało sie przestawić fotokomórek) i dlatego musiałem zawrócić i jechać gdzie indziej.

Smyk 
Uczy sie pisac

Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 17:18   

noi ja też sobie wystartowałem fajnie było, wkreciłem się nawet w te jazdy szkoda ze corek nie zawsze jechal tak jak chciałem chyba nie przyzwyczajony to takiego jezdzenia, ale myśle ze przywyknie ;)
czasów może jeszcze nie robiłem bo pierwszy raz po torze miałem okazje jezdzic i nie wiem jeszcze co sie z czym je, ale naprawde frajda jest straszna

i też tak pomyślałem, że lepiej by było jakby drifterzy jechali na końcu bo czasem kogoś przyblokowywali

Drift_King6 
Specjalista

Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 19:05   

pilachgt napisał/a:
dzięki Robert za walkę :D - w końcu musiałem się napocić i namęczyć :)

buehehe

przesiądź się w ośkę o mocy zbliżonej do wiekszości konkurencji to dopiero zaczniesz się pocić chłopaku <mrgreen>

robertMK 
Specjalista

Auto: RWD
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 19:26   

Drift_king, no niestety nie masz racji chłopaku.. evo czy sti nie sa idealne na ta tak krete proby gdzie nie mozna uzyc potencjiału mocy oraz napedy na 4 buty, moze wyjdzie tu ze sie mondruje ale w mojej skromnej opini i z doswadczenia wiem ze na dobrze przyczepnym asfalcie (bez syfu i dosc szorstkim) oska czyli FWD z dobrym balansem co i moca do masy jest w stanie dotrzymywac tempa 2-3 razy mocniejszym RWD a nie raz sie zdarzało ze i lepiej idzie ..
np. w niedziele dało sie to dostrzec ze na trasie Rally Lublin gdzie były kreciołki duzo piachu i nierówna nawierzchnia 4 buty miały ogromna przewage (no dobra moze rano nie byłem w najlepszej formie) ale nie dało sie nic zrobic czy to na sliku czy na r88 przez pierwsze 500 metrów slizgałem sie jak nie wiem i tu mozna powiedziec ze przewaga jest znaczna a proba była ułozona pod 4x4

a proba RS popołudniowega nie miała nawrotek długich prostych czy wieloktrotnego przyspieszania praktycznie od zera i mozna było powalczyc z EVO kazdym nawet 1000 konnym bo to o to w tym nie chodzi!!!!

Drift_king napisał/a:
pilachgt napisał/a:
dzięki Robert za walkę - w końcu musiałem się napocić i namęczyć

buehehe

przesiądź się w ośkę o mocy zbliżonej do wiekszości konkurencji to dopiero zaczniesz się pocić chłopaku

to ja proponuje zebys wsiadł w jakies EVO i probował powalczyc tak jak ten chłopak hmmm

<tak> ;) LUZ

Odpowiedz do tematu