uwaga!!! próba przy CKiP zostaje odwołana,w zamian będą pozostałe 3 próby jechane trzy razy czyli w sumie 9 prób,jak na razie tyle zmian,mam nadzieje ze wiecej nie bedzie;/
prezes, w zasadzie trochę późno to pytanie ale zapisy są tylko w dniu zawodów czy można już jutro (tj. 16.05) zgłosić załogę telefonicznie lub przez forum?
_________________ "Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting." Steve McQueen
Ostatnio zmieniony przez cinekrally Sob Maj 16, 2009 08:51, w całości zmieniany 2 razy
Rally Sprint na duży + fajne próby, dosyć szybkie, miejscami ciasne. dawno się tak nie wyszalałem :] Jedynie na "łożyskach'' kibice stali czasami bardzo niebezpiecznie. Ale ogólnie impreza super!
Jeśli wszystkie imprezy u Was tak wyglądają to ja się przeprowadzam do swojego rodzinnego miasta i jeżdżę w Lubelskim U nas na podkarpaciu jako tako RSów nie ma. Fakt są super oesy, ale zasady są tam takie same jak na kjsach. Czyli BK, kaski, sprawdzanie wszystkich papierków przy zapisach, a nawet ostatnio wprowadzają PKCe. Mnóstwo biurokracji, mniej zabawy.
Jeśli chodzi o imprezę to wielki pozytyw. Odcinki jak dla mnie wspaniałe, bo na podkarpaciu nie robią takich fajnych. Niewielkie wpisowe, u nas już oesy kosztują tyle co kjsy, a prób powiedzmy jest jedna przejeżdżana 3-5 razy. No i Ci mężczyźni ściągający koszulki na widok damskiej załogi na ostatnim odcinku bezcenni Jak dla mnie po prostu rewelacja.
Co prawda ostatni przejazd przejechany był czysto turystycznie, bo nas latarnia dogoniła i dała kopa w zderzak, no i przegrałam jedno piwo, ale obiecuję odegrać się na następnym i już się nie mogę doczekać następnej imprezy.
Gratulacje dla zwycięzców Pozdrowienia dla wszystkich
Ostatnio zmieniony przez vampire_queen Nie Maj 17, 2009 21:58, w całości zmieniany 1 raz
Takie RSy tylko w Kraśniku i w Chełmie!!! Oby więcej takich imprez właśnie w Kraśniku! Super próby i dużo zainteresowanych widzów. Podziękowania dla działaczy i sędziów. Oby tak dalej <spoko>
_________________ "Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting." Steve McQueen
Bardzo fajne próby!!! Zwłaszcza szuterki w MPK Tylko kibiców trzeba spacyfikować trochę bo miejscami strach było jechać - a szkoda żeby na natępnej imprezie ktoś zgarnął podczas przejazdu kilku troli bez instynktów samozachowawczych bo odwołają imprezę i trudności organizacyjne i prawne będą... kto i gdzie ma zdjęcia? pozdrawiam i gratuluję VW szrot teamowi )
dzięki wielkie za przybycie dla wszystkich uczestników jak i kibiców,w końcu bez Was nie było by takiej fajnej imprezki <mrgreen> ,generalnie mnie również impreza się podobała,szkoda tylko że sobie nie pojeżdziłem hehe,jeśli chodzi o kibiców to nie którzy,byli trochę nie posłuszni,nastepnym razem postaramy się lepiej ich poustawiać <mrgreen>
Ostatnio zmieniony przez junior001 Pon Maj 18, 2009 06:47, w całości zmieniany 1 raz