Nie muszę być wiarygodny . Mam na to wyjebane . Kto zawinił, wie czym i jak . Tak samo mam wyjebane na zdobycie mistrzostwa w RSach w tym sezonie. Nie chcą bym wygrywał to nie będę. Nic na siłę:)
Wracam do picia z bratem
[ Dodano: 2009-06-05, 22:54 ]
A zapomniałem dodać. Skrzywdziła mnie jedna osoba w życiu, te 10pkt zabrane to takie coś do czego sie przyzwyczaiłem, więc nie nazywajmy tego krzywdą
Poziom dyskusji uwłacza temu o co w tym sporcie chodzi.... i zabija ducha sportowego... wygrywanie to jedno a przepisy są po to żeby ich przestrzegać i żeby imprezy nie stały się "spotami w celu bezmyślnego upalania"
Wpadam na forum raz na jakis czas poczytac watki, ale wiem mnie wiecej o co chodzi. Nawet jesli byla to niesprawiedliwosc co Cie spotkalo pilachgt, to takie rzeczy sie w sporcie zdarzaja. Zawodnicy czesto uwazaja decyzje sedziego za bledna, i czesto tak jest. Ale po to sa sedziowie zeby podejmowac decyzje. Nie moga pozwolic sobie na niezdecydowanie lub przyzwyczaic zawodnikow do kwestionowania ich decyzji. Takie rzeczy jak ta, ktora Cie spotkala nalezy poprostu przelknac:) pzdr
J