Nie chcę zakładać nowego tematu, ale może ktoś sprecyzować termin najbliższego RS'a ?
Jest to sobota czy niedziela. Na stronie AK Chełmskiego w Terminarzu podany jest 18, natomiast na głównej stronei info jest że RS będzie 19-stego w niedzielę. OCB?
_________________ Alfa 156 - dupowóz
Audi 90q- do zabawy
mam takie pytanie bo jeszcze nie jezdziłem w RS
czy jest jakaś osobna klasa dla diesli i czy w ogóle ktoś się pojawia na torze klekotami?
nie wyrobie się w niedziele żeby wystartować a być może bede przejeżdżał w okolicy dupowozem i bym spróbował jak wygląda jazda w takiej imprezie
no i przy okazji kwestia nawierzchni toru w lublinie - miske mam dość nisko nad ziemią i już rozwalałem ją kilkukrotnie, czy da się tam ostrzej pojechać bez obawy o utrate oleju?
mam takie pytanie bo jeszcze nie jezdziłem w RS
czy jest jakaś osobna klasa dla diesli i czy w ogóle ktoś się pojawia na torze klekotami?
nie wyrobie się w niedziele żeby wystartować a być może bede przejeżdżał w okolicy dupowozem i bym spróbował jak wygląda jazda w takiej imprezie
no i przy okazji kwestia nawierzchni toru w lublinie - miske mam dość nisko nad ziemią i już rozwalałem ją kilkukrotnie, czy da się tam ostrzej pojechać bez obawy o utrate oleju?
Diesle czasem wpadają W tą niedzielę będę swoim dupowozem i być może z jeszcze z dwa ropniaki wpadną. Łapiemy się się w klasie pow. 2000 cm. O miskę się nie bój - u mnie też jest nisko i do tej pory nic się na torze z nią nie działo. Co w Alfie siedzi? Seryjna?
Audi 90q- do zabawy
silnik serja 2,4 140km
zawieszenie sportpack więc prowadzi się fajnie chociaż troche niewygodnie w codziennej eksploatacji za to zakrety mu nie straszne
może więc warto sprawdzić go na torze
silnik serja 2,4 140km
zawieszenie sportpack więc prowadzi się fajnie chociaż troche niewygodnie w codziennej eksploatacji za to zakrety mu nie straszne
może więc warto sprawdzić go na torze
Wpadaj, im więcej klekotów tym lepiej <spoko>
Audi 90q- do zabawy