Wszystko ładnie pięknie tylko pan z omegi mógłby nie pałować na dojazdówkach, a jak już koniecznie musi utylizować opony niech to robi na asfalcie a nie na szutrze sypiąc kamieniami po innych autach !!!!!!!!!!!!
A i odrobina kultury by się przydała:
-gościu uważaj jak jak pałujesz bo posypały się kamienia i porysowałeś mi auto
- chyba tor jest k...wa od tego żeby się wyszaleć (tu gaz w podłogę i omega odjechała)
to nad kreską to tor (tu dajemy z siebie i z auta wszystko)
to pod kreską to trasy dojazdowe ( stoją tu inne auta, chodzą zawodnicy, biegają dzieci - tu jeździmy powoli i rozważnie!!!!!!!!!!!!!!)
_________________ I COULD HAVE BEEN A HERO
BUT I'M GOING TO BE A LEGEND
Wszystko ładnie pięknie tylko pan z omegi mógłby nie pałować na dojazdówkach, a jak już koniecznie musi utylizować opony niech to robi na asfalcie a nie na szutrze sypiąc kamieniami po innych autach !!!!!!!!!!!!
A i odrobina kultury by się przydała:
-gościu uważaj jak jak pałujesz bo posypały się kamienia i porysowałeś mi auto
- chyba tor jest k...wa od tego żeby się wyszaleć (tu gaz w podłogę i omega odjechała)
to nad kreską to tor (tu dajemy z siebie i z auta wszystko)
to pod kreską to trasy dojazdowe ( stoją tu inne auta, chodzą zawodnicy, biegają dzieci - tu jeździmy powoli i rozważnie!!!!!!!!!!!!!!)
Obrazek
bylo go uwalic na dziure albo podjechac swoim autem i za**bac mu cegla w szybe przednia i powiedziec sorry koleszko ale to tor do jest do wyglupow a kamien polecial.. hahaha
PS. omega tylko na szutrach mogla palowac bo mocy przerobowej zabraklo na asfalt
Ostatnio zmieniony przez malmo Pon Sie 01, 2011 14:34, w całości zmieniany 2 razy
A może wprowadzić banowanie po numerze prawa jazdy ;]
Powiem inaczej na nasteppnym upalaniu podejde po cichaczu i przebije mu kolo
jak sobie juz zmieni to przebije mu drugie
I bede to robil do skutku az nie bedzie przyjezdzal na tor. A jak mnie drapnie to dostanie z lewej piety pod prawe oko! (to chyba jeszcze gorzej niz zmiana kol)
Ja nie latalem ale bylem z dzieckiem i taki debil moze zrobic tragedie, kiedys na kornie byl temat popisow mlodego steca miedzy ludzmi itd..
DAJE SLOWO :]
Ostatnio zmieniony przez malmo Pon Sie 01, 2011 15:11, w całości zmieniany 1 raz
A może wprowadzić banowanie po numerze prawa jazdy ;]
Powiem inaczej na nasteppnym upalaniu podejde po cichaczu i przebije mu kolo
jak sobie juz zmieni to przebije mu drugie
I bede to robil do skutku az nie bedzie przyjezdzal na tor. A jak mnie drapnie to dostanie z lewej piety pod prawe oko! (to chyba jeszcze gorzej niz zmiana kol)
Ja nie latalem ale bylem z dzieckiem i taki debil moze zrobic tragedie, kiedys na kornie byl temat popisow mlodego steca miedzy ludzmi itd..
DAJE SLOWO :]
hehe,dobry jesteś
Niech ktoś upubliczni foto tego paździerza...
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor
Grzesiek wyniki które sprawdzałeś bezpośrednio po starcie nie miały uwzględnionych taryf
Mi generalnie chodzi o to, że ostatni raz siedziałem za kółkiem auta na torze ponad 3 lata temu ;] ogólnie kierowca zardzewiał a tu proszę ;]
trochę w wynikach pomieszał deszcz na ostatnim przejeździe, bo tak od nr. 20 jechali na zaj..... śliskim torze, ale jak widzisz że nauka na torze nie idzie w las! <spoko>
_________________ Przekupki w Neapolu krzyczą - Synu, to nie Fiat, to Abarth na Boga!