Przejechać ponad 200km w obie strony a niektórzy nawet i więcej żeby 2x wjechać na tor i zrobić razem 4 okrążenia ? Tor w Biłgoraju ma leprze możliwości żeby było np 3 przejazdy np 2 po 3 okrążenia i jeden 2 okrążenia... Wszystko zawsze sprawnie idzie, wiec jak każdy zrobi jedno kolko więcej na torze bez zjeżdżania to wiele więcej czasu nie zajmuje a można by było więcej pojeździć....
I nie takie próby jak ta pierwsza że trzeba pilota z sobą brać i kręcić się w koło jak nie powiem co gdzie... tylko prostsze typu ta z rysunku...
MrCK, ja ostatnio jechałem do Lublina "200 km w obie strony" żeby w sumie przejechać 4 próby na torze po 1.2 km - razem 4.8 km. Tutaj jedna próba będzie miała 4.4 km więc nie wiem o co ci chodzi.
A co do kręcenia się w kółko to chyba nigdy w Biłgoraju nie byłeś, bo każdy kto był to wie że te próby z "przestrzałami "przez środek są najlepsze. Zamist narzekać "przed" przyjedź, spróbuj i wtedy się wypowiedz.