FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: johny
Czw Lip 18, 2013 17:38
Rallysprint jakiego jeszcze nie był- Tor Biłgoraj 13.11.2011
Autor Wiadomość
MrCk6 
Specjalista

Wysłany: Czw Lis 10, 2011 00:05   

Przejechać ponad 200km w obie strony a niektórzy nawet i więcej żeby 2x wjechać na tor i zrobić razem 4 okrążenia ? Tor w Biłgoraju ma leprze możliwości żeby było np 3 przejazdy np 2 po 3 okrążenia i jeden 2 okrążenia... Wszystko zawsze sprawnie idzie, wiec jak każdy zrobi jedno kolko więcej na torze bez zjeżdżania to wiele więcej czasu nie zajmuje a można by było więcej pojeździć....

I nie takie próby jak ta pierwsza że trzeba pilota z sobą brać i kręcić się w koło jak nie powiem co gdzie... tylko prostsze typu ta z rysunku...

To tylko moje zdanie....

Stolkinnen 
znawca

Wysłany: Czw Lis 10, 2011 01:12   

Propponuję trening w omijaniu kartonów. Nieominięcie kartonów może spowodować śmierć. Nazwiemy go memoriałem Hanki Mostowiak.

konradsadlik 
znawca

Wysłany: Czw Lis 10, 2011 02:29   

MrCK, ja ostatnio jechałem do Lublina "200 km w obie strony" żeby w sumie przejechać 4 próby na torze po 1.2 km - razem 4.8 km. Tutaj jedna próba będzie miała 4.4 km więc nie wiem o co ci chodzi.
A co do kręcenia się w kółko to chyba nigdy w Biłgoraju nie byłeś, bo każdy kto był to wie że te próby z "przestrzałami "przez środek są najlepsze. Zamist narzekać "przed" przyjedź, spróbuj i wtedy się wypowiedz.

[ Dodano: 2011-11-13, 17:30 ]

Odpowiedz do tematu