A więc tak Panie i Panowie postanowiłem zająć się sprawą kolejki do startów zarówno na RS'ie jak i na zapoznaniu (gdzie jest największy burdel i są auta co przejadą 3-4 a są i takie co się ledwo na jeden przejazd załapią)
Po odprawie wszyscy ustawią się zgodnie z numerami. Prosiłbym o sprawne ustawienie się i nie będzie najmniejszego problemu żeby wszyscy przejechali 2-3 razy zapoznanie, a nie bezsensowne blokowanie wjazdów i przejazdów. Po zmianie kół wszyscy ustawimy się na koronie tak żeby już przed odprawą mniej więcej auta były na górze, a później tylko nakleić nr startowy i się ustawić. Najprawdopodobniej będzie megafon więc będziemy wołać poszczególne nr.
Tu macie mniej więcej jak by to miało wyglądać ( przejazd między "parkiem maszyn" a tym czymś zielonym nie jest raczej dla niskich aut)
_________________ I COULD HAVE BEEN A HERO
BUT I'M GOING TO BE A LEGEND
Ostatnio zmieniony przez graboss Pią Lis 18, 2011 15:09, w całości zmieniany 1 raz
PREZESIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROŚBA!!!!!!!!!!!!!!!!
Zróbcie w końcu jakąs fajną próbę a nie cały czas wszystko na jedno kopyto. Tu jest przykład w miarę odmiennej próby od tego co jest ostatnio i nawet 3 samochody dadzą radę być w tym samym momencie.
Ja tego nie wiem, prezes coś kiedyś pisał o odgórnym zakazie. Być może jest to spowodowane za duża wg nich prędkością na tym łuku albo crash testem który kiedyś miał tam miejsce
PREZESIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROŚBA!!!!!!!!!!!!!!!!
Zróbcie w końcu jakąs fajną próbę a nie cały czas wszystko na jedno kopyto. Tu jest przykład w miarę odmiennej próby od tego co jest ostatnio i nawet 3 samochody dadzą radę być w tym samym momencie.
Pilach jak chcesz puścić trzy samochody jednocześnie to gratuluję odwagi i braku wyobraźni!! Przy takim układzie próby ja bym puścił drugiego dopiero jakby pierwszy wjeżdżał w czerwoną linię po wyjściu z ostatniej agrafki, bo załóżmy, że na tej właśnie agrafce jedno auto wypada z toru, po pewnym czasie powraca na niego, ciśnie na gaz i przy wyjściu z agrafki spotyka się z tym co jechało za nim. Uwierz, że jest to możliwe bo już to raz przerabialiśmy, a wtedy kierowcy byli ogarnięci, z licencjami. Przy pięciu takich próbach i np. pięćdziesięciu startujących impreza by się zakończyła w e wtorek wieczorem lub w środę rano!!
Przy pięciu takich próbach i np. pięćdziesięciu startujących impreza by się zakończyła w e wtorek wieczorem lub w środę rano!!
Może zróbmy w przyszłym roku kilkudniową imprezę? Np. sobota-niedziela. W sumie 10 przejazdów (lub 6 dłuższych). Myślę, że to dobry pomysł na pożegnanie Toru we wrześniu przyszłego roku.