Moim zdaniem jednak AK Lubelski żeby się zrehabilitować powinien sprawdzić notatki
z przejazdów i jeśli, rzeczywiście jest gdzieś błąd to poprawić go tylko po to żeby klasyfikacja była poprawna.
W końcu ważne jest rozwianie wszelkich wątpliwości żeby mieć zaufanie zawodników
i dużą frekwencję na zawodach.
może to nic nie dać
kiedyś na RSie ACH za czasów stoperów jeden młody źle przeliczył mój czas dodając 10 sekund, tzn. np. z 1min 14sek zrobił 84 sek bo żle mu się przeliczyło i tak wpisał czy też podał dalej. Więc przy takim błedzie żadne notatki nie pomogą.
_________________ Nie umiem jeździć, ale lubię
Ostatnio zmieniony przez pilachgt6 Wto Lut 14, 2012 11:59, w całości zmieniany 1 raz
A po drugie, czym się w pomiarze różni pomiar stoperem od fotokomórki?
Chyba tylko szybkością liczenia. Ale rozumiem, że wiele lat spędziłeś na sędziowaniu, więc ok.
Też uważam, że pomiar stoperem od fotokomórki "prawie" się niczym nie różni Czasem nawet pomiar stoperem jest dokładniejszy, dlatego w Formule 1, gdzie o zwycięstwie decydują tysięczne części sekundy nadal mierzy się czas stoperami!!
[ Dodano: 2012-02-22, 00:01 ]
szampanek napisał/a:
Dokładnie, przed pomiarami fotocelą nawet mistrzostwa polski leciały na stoperach.
ukanio,
napisz do premiera że masz sposób na lepsze emerytury zamiast pracować dłużej:
wyłączyć internet w Polsce
Nie wiem czy to prawda, ale gdzieś słyszałem, że władze PRL chcąc zwiększyć przyrost naturalny nakazywały elektrowniom wyłączanie prądu wieczorami. Co by ludzie zamiast siedzieć przed TV szli do łóżka