Auto: C4
Skąd: Polska Pomógł: 9 razy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 102
Wysłany: Sro Paź 08, 2008 18:41
manieczek napisał/a:
GUPETTO napisał/a:
.Slyszalem ze kolo Krasnegostawu jest jakis magik, ludzie do niego z polski przyjezdzaja, ale robota
No ja własnie bede u niego zakładał STAGA do mojego Mi16, podziele sie spożstrzeniami:)
Ale słyszałem ze robi gosc b. dobrą robote:)
Znam go osobiście i też u niego wszytko co z gazem robię.
Powiem tyle.... gościu robi naprawdę dobrą robotę ale trzeba przypilnować żeby wszystko sprawdził po pracownikach (nie tylko ustawienia) żeby się nie najeździć
Flasher, widziałem Astre GSI c20xe spod jego ręki i potem ja poprawiałem zresztą, i powiem tyle tragedia, butla+wielozawór+miedź 8mm więc OK, ale reduktor Tomasetto Alaska + Valtek czerwony, dysza 2,3mm ciśnienie robocze wywalone na 1,7bar przy bucie spada do 0,9bar ze wgzledu na za słaby reduktor - jak to jest według was dobra robota to ja dziękuje
pzdr. Grzesiek
_________________ FIAT TIPO 2.0 SEDICIVALVOLE - sprzedane ..... obecnie AR 156 2.5 V6 24v
TEz troche z ludźmi pogadalem i duzo osob mowi ze gosc jest cudak jesli chodzi o I i II gen, ale jesli mowa o sekwencji to bez rewelacji. Chyba sie na Zavoli zdecyduje. Ma ktos instalke z firlejowskiej?Dobrze autko smiga?
Auto: C4
Skąd: Polska Pomógł: 9 razy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 102
Wysłany: Czw Paź 09, 2008 15:34
GrzesiekK. napisał/a:
Flasher, widziałem Astre GSI c20xe spod jego ręki i potem ja poprawiałem zresztą, i powiem tyle tragedia, butla+wielozawór+miedź 8mm więc OK, ale reduktor Tomasetto Alaska + Valtek czerwony, dysza 2,3mm ciśnienie robocze wywalone na 1,7bar przy bucie spada do 0,9bar ze wgzledu na za słaby reduktor - jak to jest według was dobra robota to ja dziękuje
pzdr. Grzesiek
Myślę że jednak nie ustawiał tego sam.... tylko puścili na pałę powiedzmy samą autokalibrację.... heh
Dlatego mówiłem że trzeba pilnować. Znam go od lat i nadal twierdzę że zna się na rzeczy. Jeżeli chodzi o chęci i dokładność to już inna sprawa.
Auto: Audi A 4 ( kuleczka)
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 225
Wysłany: Czw Paź 09, 2008 16:44
ja miałem Zavoli co prawda sekwencja I instalacji i nie był to sprzet wyczynowy ale powiem ci ze nigdy wiecej tego zakazenia nie zaloze heheh od 3 lat BRC i naprawde jestem zadowolony 170 tys na gazie w 3 lata i tylko wymiany filtrów nic pozatym
Z tego co sie dowiadywałem to roznica w kasie mniedzy BRC 24 sequent(chyba jakos tam)a zavoli na firlejowskiej to ok 400 pln. Kurcze tak kazdy to brc zachwala ze chyba sie skusze na montaż. W sumie mam wysilonego sprzeta -405 2.0 mi16- i jak mam gazior zakładac to cos b. dobrego.