Na zemborzyckiej mozna kupic tego orlena. Ogolnie polecam. 50km przejechane i jest dobrze. Odzyskałem brakujące ciśnienie . Stwierdzam że castrol TWS to shit. Nie kupujcie Castrola na ulicy Towarowej!!!!!!!!!!
Jeden z szybszych samochodów Lublina jeździ na Orlenie. Jak coś będzie nie tak dam znać. Póki co jest dobrze.
Daniel mówiłem wieki temu, że Castrol to gówno. 3000km po złożeniu silnika na nowych tłokach, pierścieniach, panewkach, pompie i pierdołach musiałem robić wszystko od nowa bo pieprzony Castrol RS zaczynał się zwęglac i zapychać kanały olejowe i dobijać pompe.
Auto: mat
Skąd: Woj. Lubelskie Pomogła: 1 raz Dołączyła: 15 Lis 2005 Posty: 124
Wysłany: Czw Gru 08, 2005 09:23
Platinum Rally Sport SL/CF 10W/60 :spoko: Zalałem go i przejechałem ok 2000km jest na razie SPOKO - olej bardzo stabilny , silniczek cicho lekko się uruchamia , lepiej się wkręca na obroty , ładnie trzyma film olejowy / nawet po nocy w garażu dotykając wałków rozrządu wyczówalna jest warstwa oleju/
A co ważne dla mnie to nie na tendencji do przypalania się i zwęglania - po 2000km jest także nadal klarowny.
"LOTOS Race&Rally 10W/50 to olej stosowany w warunkch rajdowych i wyscigowych. Jak zapowiada producent najważniejsza korzyścią płynącą z jego stosowania jest optymalne chłodzenie silnika"
stosowal ktos ten olej...lotos niby gówno, ale jak widac Castrol tez z pupy wyjęty wiec z tymi olejami teraz niewiadomo
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001