wreszcie wycofali aktywne centralne dyfry ... ładnie bedą dupami zamiatać .... wydaje mi się że ford w tym sezonie sporo moze zdziałać .... Sebastien mimo klasy moze odstawać leciwą xarą .... a dla mnie wyglądają nieziemsko ... Mocior one są takie zglebione do fotek zobaczysz jak bedą wyglądały na rajdzie meksyku....
panowie ... auta zawsze sa prezentowane w specyfikacji asfaltowej.. kazde auto na asfalt jest bardziej agresywne, nizsze, sprawia wrazenie szybszego... dlatego wlasnie skojarzenia z wyscigami torowymi..
PS. Jest ktoś chętny na wyjazd na Mistrzostwa Świata do Szwecji?
Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Czw Sty 26, 2006 23:54
MicO napisał/a:
panowie ... auta zawsze sa prezentowane w specyfikacji asfaltowej.. kazde auto na asfalt jest bardziej agresywne, nizsze, sprawia wrazenie szybszego... dlatego wlasnie skojarzenia z wyscigami torowymi..
Ja siedze i pisze wyniki live dla www.autkoklub.pl będe z wami duchem
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: BMW 540
Wysłany: Pią Sty 27, 2006 11:17
MicO napisał/a:
MicO a ile taka przyjemnosc moze kosztowac?? i kiedy to dokladnie jest...
monte carlo nie dasz rady juz pojechac raczej.. hehehe... a szwecja.. temat raczej nie aktualny chyba ze ktos ma jakiegos diesla w dobrym stanie zeby jechac.. w innych autach brak miejsc