Kiedyś miałem się okazje do takiego przymierzać na giełdzie, nie pamiętam już z jakim silnikiem, ale pamiętam że bardzo mi się spodobał mimo iż nie darzę mercedesów szczególnym uznaniem. Zawieszenie super sprawa, w środku miejsca nawet zbyt dużo...
Naprawdę gratuluję samochodu
I pomyśl o felach o których mówi Macior to już byłby totalny kozak jak dla mnie
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
Auto: Galant
Skąd: Bronowice Pomógł: 6 razy Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 661
Wysłany: Czw Sty 25, 2007 09:44
Dobra więcej o nic nie pytam! Zresztą o ile mnie pamięć nie myli ktoś oprócz mnie pytał o cenę. Nakrzyczeli i teraz zamknę się w sobie! Myślałem, że to forum jest żeby pomagać sobie, a tu takie rzeczy mnie spotykają. Trudno się mówi.
_________________ "Never drive faster than your Angel can fly..."
fajny mi sie podoboa tylko silnik mogl by byc troszke wiekszy, pokaz wnetrze
no tak 100 na 100;)
Gratuluję MERCEDESA!Napewno będzie Ci długo służył na polskich wybojach...sam miałem SPORTLINE 300CE FULL dodatkowo AMG wydech i fele 3częściowe,ale za mały jakiś się zrobił hehe;)
Auto: Galant
Skąd: Bronowice Pomógł: 6 razy Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 661
Wysłany: Pon Lut 12, 2007 16:07
Hugo napisał/a:
agrabsabi napisał/a:
ale ci Hugo wszyscy nasłodzili a ja powiem tak
padaka jeszcze do tego mercedes
i co z tego że Sport Line
to mniej więcej tak jak Mondeo Ghia
Zaraz liścia dostaniesz
Akurat Ghia w fordzie to chyba tylko imitacja drewna wewnątrz i znaczek ghia na zewnątrz
Mondeo Ghia to wersja bogato wyposażona - niejeden egzemplarz kilkunastoletni ma dużo lepsze wyposażenie niż nowy samochód takiej marki jak VW, Opel i takie tam, więc proszę mi tu nie naśmiewać się z Ghia. Wersja SportLine to o ile mi wiadomo to nie tyle wyposażenie, co "usportowienie". Także nie wiem w jaki sposób można to porównywać.
_________________ "Never drive faster than your Angel can fly..."
Auto: 2.9 turbo i 2.8 Quattro
Skąd: Lublin Pomógł: 10 razy Dołączył: 03 Lip 2006 Posty: 469
Wysłany: Pon Lut 12, 2007 22:20
noPROBlEm napisał/a:
Mondeo Ghia to wersja bogato wyposażona - niejeden egzemplarz kilkunastoletni ma dużo lepsze wyposażenie niż nowy samochód takiej marki jak VW, Opel i takie tam, więc proszę mi tu nie naśmiewać się z Ghia.
miałem takie i to parę ładnych lat temu kiedy jeszcze ghia robiła wrażenie
...na mnie nie zrobiła a porównanie to spoko czysto ironiczne