Poszalec mozna rowniez na parkingu pod olimpem i po drugiej stronie sp.pracy pod plusem ale tam sa latarnie tak dla uatrakcyjnienia jazdy i trzeba uwazac,zeby ktorejs nie przestawic
dziś widziałem też na rusałce na tym parkingu na samym dole, już przy zamojskiej jak jak dwa polonezy kręciły, miejscówka nie wiem czy dobra bo strasznie mały ten parking,
ewentualnie pod lodowiskiem można, wszystkim dobrze znany "Globus"
ja i adilsm dziś tam zawijaliśmy dłuższą chwilę
Auto: Stazza JA, MA70
Skąd: Śródmieście Pomógł: 3 razy Dołączył: 15 Sie 2005 Posty: 635
Wysłany: Pon Sty 29, 2007 09:38
wilczak napisał/a:
ewentualnie pod lodowiskiem można, wszystkim dobrze znany "Globus"
ja i adilsm dziś tam zawijaliśmy dłuższą chwilę
pod lodowiskiem można w zimie, bo nie słychać pisku opon
"dość często" urządzaliśmy sobie tam paleniska, bąki itp. z kolegą z amerykany.com i wszystko jest git, puki ochrona nie przyjdzie potem to już tylko nie miło wypraszają
Ale ogólnie uważam , że miejscówka Globus jest bardzo ładna i przytulna - np. do zrobienia spotu itp. Ładne widoki na wąwóz, duuuży parking, oświetlenie....
Ale ogólnie uważam , że miejscówka Globus jest bardzo ładna i przytulna - np. do zrobienia spotu itp. Ładne widoki na wąwóz, duuuży parking, oświetlenie....
Auto: Audi A3
Wysłany: Czw Lut 08, 2007 17:17
Hm... dobra miejscowka do szalenia, to jak ktos mowil wczesniej; tescoo. A tak najlepiej to ulice naszego kochanego Lublina:D
A codo tesko to ostatnio 4 furki "szalaly"
czerwony nissan (niepamietam jaki)
bmw 3
bmw 5 kombi (jak dobrze pamietam) (tylko troche taki kattt;/ )
i honda concerto (ja i brejdak:D )
Moze nie mam czym sie chwalic ale tak tylko sie chwalee