hehe no dachowanie bylo kiedys wiec nigdy nic nie wiedomo!!! pozatym pollowi kiedys prawie sie tez udalo..... no nic do zobaczenia Jutro! i oby nie padalo
no bylo fajnie hehe no udalo sie teraz 18.03.07 w Chelmie bedzie czas fure szykowac ;/ caly tydzien no ale gratulecje dla wszytkich sharx.. dawales rade taktyka nie pomogla
bo innego pilota miałem, a ten nie był skory przebić Ci nawet opony
następnym razem powinno być lepiej, Klocek co nieco powiedział i pokazał mi co i jak... więc dobrze jest, coś z tego wyniosłem w każdym razie...
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
a tak powaznie to chyba kazdy pomoze wsiadzie i powie co i jak bylo pytac wyrzyka Kube tez z przyjemnoscia by sie z toba przejechali nie ma co sie wstydzic tylko pytac hehe
I pozdrawiam zaloge w Srebrnym BWM gdzie wystartowala do tylu na starcie na szczescie wczesniej wycofalem sie widzac wsteczne swiatla zapalone trabienie nie zdalo sie na nic
ale jak by trochę zarzucił dupą, to by dobrze było a nie na spokojnie bez ręcznego i wogóle... to było wiadomo że się nie zmieści... ale to tylko moja opinia...
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???