Auto: Made in Japan
Skąd: Polska Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Sie 2005 Posty: 278
Wysłany: Pią Kwi 06, 2007 14:59
daniel napisał/a:
Szczegóły są na forum organizatora http://www.motokopytko.pl/forum/ ( trzeba się zarejestrować).
Po ostatnim przypale na lotnisku, to na takie wąskie tory wolę się nie wybierać
W zeszłym roku byłem w starachowicach ale nie na lotnisku tylko właśnie na tym wąskim torze w którym organizowane są zloty od jakiegoś czasu.
Taka tam zwykła droga pośród pól z ziemniakami praktycznie trochę szersza od mostu w puławach a po bokach setki ludzi oddzielonych tasiemką.
Ludzie od nas chwalili sobie imprezy w starachowicach ale ta w zeszłym roku to była padaka totalna.
Zero oznaczeń dojazdu, zero kulinariów(wiec moze wezcie na wszelki wypadek grilla), 20 minutowe przerwy między przejazdami - niedziałające fotokomórki itp.
Odnośnie tej ostatniej kwestii, ta sama ekipa od fotokomórek robiła teraz niedawno zlot w piotrkowie na lotnisku - i też ludzie się skarżyli że czasy z pupy(zaniżone) i długie przerwy między startami.
Ja mam jakieś 50 kilometrów do starachowic i odpuszczam sobie, Wam radze sie dogłębnie dowiedzieć kto stoi za fotokomórkami w tym roku żeby lipy nie było że pojedziecie prawie 200 kilosów a czasów albo wam nie zmierzą albo będą z pupy
Chociaz moze byc roznie, bo za ostatni zlot zleciala na chlopakow ze starachowic spora krytyka, moze teraz zrobia o wiele lepiej.
Auto: Audi A6 3.0TDi V6 Quattro
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 12 razy Dołączył: 14 Paź 2004 Posty: 857
Wysłany: Sro Kwi 11, 2007 06:17
Dobra , impreza już w tą niedziele , pogoda podobno ma być zajebista. Piszcie kto napewno startuje. Ja wiadomo jade w ropniakach , chociaz jakby byla jakas otwarta klasa , to tez bardzo chętnie.
Auto: ...
Skąd: Polska Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Maj 2004 Posty: 3215
Wysłany: Sob Kwi 14, 2007 19:57
no i jak KTO JEDZIE ? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ "nie sztuką jest zwrócić na siebię uwagę tonami spojlerów i neonów... sztuką jest zrobić to bez nich..."