wczesniej raczej nie , jak juz to po imprezie na chwile
jedz plynnie i nie stawiej go bokiem to bedzie dobrze! ja bede ale niestety uszkodzonym samochodem i nie prowadzi sie go za dobrze ale zobaczymy jak wyjdzie
Ps: no i ruszaj z 1 a nie z R- ja krakieta
Ok dzięki za radę, ale co mam zrobić z dziwną podsterownością??
Impreza kozak !!
Pojeżdżone jak trzeba, tyko jakieś mam dziwne wiry w baku bo co nie najele paliwa to jakaś lampka się zapala... wie ktoś o co chodzi ::
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
MarcinLbn the fastest furious Ustrzelił 100000post
no juz po hehe no zderzak jak wpadl pod samochod to i tak byl juz do wywalenia, a tak to przynajmniej przejechalem 1 odcinek troche srednio sie jechalo ale dalo rade Gratulacje dla Deesa jechal super ! potem slupek i meta i jedno cofanie przed szykana i 9 w gen i 3 w klasie
Ja rowniez gratuluje Spawosowi za jazde ze zderzakiem w kolach i pod nimi Bomba!;]
Impreza profi, bardzo mi sie podobalo, jeszcze lepiej jezdzilo. Tak szczerze to byl to pierwszy mini max na suchym nowym autem Co do prob mniej takich z dolami bo jak widzielismy klocek ucierpial na tym..:( Ale ogolnie wszystko na PLUS !
Gratki dla wszystkich.
Dzieki !